fbpx
KiemeltMotorokMotorozás

Az 5 legnépszerűbb női motorkerékpár 2020-ban

A legnépszerűbb női motorkerékpárok 2020-banNincs még vége az évnek, de a motoros szezon már lecsengőben van, így már alkalmas az idő arra, hogy megállapítsuk, hogy melyik az az 5 motorkerékpár típus, amelyet a legtöbb motoros nő vásárolt meg idén. A felmérést a Csajok a motoron zárt Facebook csoportjának tagjai között végeztük el. A csoportban jelenleg 1400 motoros nő tag van. Közülük azokat kértem válaszadásra, akik idén vásároltak motorkerékpárt. A kérdés az volt, hogy, milyen modellt választottak.

Persze van az az elmélet, hogy motort vásárolni legjobb ősszel, mert akkor lemegy a motorok ára, ezért lehetséges, hogy még nem végleges az idei lista. Sebaj, ha változik a motorok sorrendje, jövőre aktualizáljuk. Addig is nézzük, melyik a legnépszerűbb 5 modell a motoros nők körében idén.

1. Yamaha MT-03

Yamaha MT-03 2008Az első helyen a házi felmérésünkben a Yamaha középkategóriás Roadstere végzett. Mivel 2008-ban én is teszteltem ezt a motort, nem csodálom, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend a nők körében is. Ez a könnyen kezelhető, praktikus városi rosszcsont az alacsonyabb sofőröknek is kényelmes és praktikus lehet, és valószínűleg az alacsony fogyasztás is fontos szempont a választásnál.

Elsősorban aszfaltra tervezték, de akkor sem tér ki a hitéből, ha netán elfogy a szilárd burkolat a kerekei alól. Minden összevetve remek választás. Ha az én tesztemnek nem hiszel, olvasd el Ivett tapasztalatait a motorról.

2. Honda CBF600

Honda CBF600 2006Mivel több motoros iskolában  is használják a Honda középkategóriás naked motorját oktatásra, ez a motor is népszerű a motoros nők körében. A nők nehezen válnak meg attól, amit már megszoktak, így a több heti közös gyakorlás után sokan választják ezt a modellt első motornak.

Ugyanez volt az oka, hogy Ivett hozzám fordult tanácsért, amikor végzett a jogosítvánnyal. Neki is csak azt tudtam mondani, hogy kiváló választás. Azt nem tudom, hogy végül milyen motorra esett a választása… Talán az MT-03-ra?

 

A harmadik helyen három modell osztozik, ezeket a modelleket ugyanannyian vásárolták meg a csoportunk tagjai közül.

5 4 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x