HírekMotorokMotorozás

A vasárnapi halálos motorbaleset előtt egy másik motoros is becsúszott a szalagkorlát alá Cseszneknél

Halálos Motorbaleset a Bakonyban Kósáné Németh Krisztina

Nem volt a Csajok a motoron csoport tagja a vasárnapi halálos motoros baleset 45 éves győrasszonyfai áldozata, Krisztina. A motoros nők közössége így is kétségbeesve figyelte a híreket, hiszen közülünk való volt.

Szerencsére sokkal kevesebb női érintettségű motoros balesetről hallani a hírekben, mert ezek valahogy sokkal jobban felkavarnak engem is, és a közösségünk tagjait is. Ha pedig személyes kapcsolat is fűz a baleset áldozatához, azt még nehezebb feldogozni.

Krisztina nem volt tag a zárt Facebook csoportunkban, ezért nem volt vele napi kapcsolatunk. A híreket olvasva azonban egyből beindult a forró drót, hogy kiderítsük, ki lehetett az a rejtélyes nő a Kawasakival, aki lesodródott az útról a Bakonyban.

HALÁLOS BALESET CSESZNEKNÉL – FÁNAK CSAPÓDOTT EGY MOTOROS

Halálos baleset történt Csesznek közelében, a 82-es főúton, vasárnap késő délután – tudtuk meg Máté Alexandra rendőrségi szóvivőtől.
Információink szerint egy 45 éves nő vezette a motort, aki előzni akart, de mivel nem tudta volna befejezni, visszatért a saját sávjába. Ekkor azonban elvesztette az uralmát a motor felett, ami egy jobbra ívelő kanyar után letért az útról és egyenesen egy fának csapódott. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a 45 éves győrasszonyfai nő a súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt. A motor a fának csapódás után kettészakadt.
Információink szerint a szerencsétlenül járt nő, a férjével motorozott aki elől haladt. Úgy tudjuk a férfi végignézte a felesége balesetét.
A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit.
Írta a deltahirek.hu vasárnap

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Bakonyon áthaladó 82. számú főutat egyesek Csesznek-ringnek is nevezik, ugyanis ez a kellemes, kanyargós szakasz a motorosok kedvelt kirándulóhelye. Ebből következik az is, hogy aránylag sok motoros baleset is történik ezen a részen.

Krisztina balesete előtt nem sokkal egy másik motoros is lesodródott az útról a közelben vasárnap, őt a szalagkorlát megfogta, és még a hírekbe sem került be. Alig szüntették meg az útzárat a cseszneki szerpentinen, ismét Dudar felé terelték el a forgalmat egy újabb, sokkal súlyosabb baleset miatt.

Krisztinának 2015-ben volt egy komolyabb balesete, ami után hosszabb ideig nem tudott motorra ülni. Később, ahogy az egészségi állapota engedte, igyekezett minél hamarabb visszatérni kedves hobbijához. Férjével rendszeresen motoroztak a környéken, tehát nem volt számára ismeretlen ez az útszakasz.

A Jupiter előre vinne, a Szaturnusz megállásra int – bolygók és motor-balesetek

A mostani baleset okait talán sosem tudjuk meg. A Gézaháza előtti szakasz viszonylag egyenes, ezért is kezdhetett bele Krisztina az előzésbe. Talán a szemből érkező autó zavarta meg vagy a túl nagy sebesség miatt vesztette el uralmát a motorja fölött. Az biztos, hogy a motoros közösség ismét kevesebb lett egy taggal, aki férjét, két nagy fiát és kis unokáját hagyta hátra.

Részvétünk a családnak és a hozzátartozóknak! Vigyázzatok magatokra!

 

Címlapfotó: Deltahírek.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük