HírekMotorbemutatóMotorok

Szeretnél stílusosan rollerezni a városban? Itt az elektromos roller az Apriliától

Aprilia esr2 elektromos rollerAz Aprilia és az MT Distribution közötti licencszerződésből született könnyű járművek kínálata az eSR2-vel, az új, sportos szellemű elektromos robogóval gazdagodik. A dupla első felfüggesztés és a beépített App-hoz való csatlakozás által támogatott eSR2 azok számára készült, akik mindig készen akarják érezni magukat a városi kihívásokra.

Az Aprilia eSR2 azonnal magára vonja a tekintetet, köszönhetően eredeti formatervének és grafikájának. Az elejét erősen jellemzik az új első felfüggesztés krómozott villái, amelyek képesek tompítani az ütéseket és az útfelület által közvetített rezgéseket, még a göröngyös útfelületen is.

Az eSR2 teljesítménye mindig kézben tartható, köszönhetően az integrált alkalmazás bevezetésének – amelyet teljes egészében az Italdesign tervezett és fejlesztett ki.

Aprilia esr2 elektromos rollerA Google Play és az App Store áruházban már elérhető App igazi “virtuális garázsként” lett kialakítva, amelyben több terméket lehet regisztrálni, és ahonnan a WhatsApp csevegésen keresztül valós időben lehet hozzáférni a műszaki támogatási szolgáltatásokhoz.

Az Alkalmazásnak köszönhetően folyamatosan naprakészen lehet tájékozódni a jármű fő funkcióiról és teljesítményéről, és nyomon követhető minden paraméter, például az akkumulátor töltöttségi szintje, a megtett távolság és a jármű utolsó ismert pozíciója.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az Aprilia eSR2-t egy 350 W-os motor hajtja, amely minimális karbantartást igényel és nagyon alacsony kopást garantál. A rollert egy 288 Wh-s akkumulátor táplálja, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 25 km-t is megtehessünk.

Aprilia esr2 elektromos rollerA vezetési élményt a 10″ méretű gumiabroncsok, az első dobfék és a hátsó elektromos fék teszi még kényelmesebbé. A közlekedés biztonságáról az elülső és hátsó LED-es lámpák is gondoskodnak, amelyek éjjel vagy rossz látási viszonyok között biztosítják a láthatóságot.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük