fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
HírekMotorokMotorozás

A Jupiter előre vinne, a Szaturnusz megállásra int – bolygók és motor-balesetek

motoros balesetek asztrológiaEgy hónappal ezelőtt jelent meg egy írás arról, hogy van-e, lehet-e összefüggés a bolygóállások és a motoros balesetek között. Ezúttal ismét Ilona segítségét kértem, hogy fejtse meg nekünk, mit lát a csillagokban.

Elolvastam az írást cikkekkel kiegészítve. Nagyon korrekt, bárki számára érthető, mindenre kiterjedő jó kis tanulmány a közlekedés és a spiritualitás összefüggésében.

Vajon mindezeket alá lehet támasztani asztrológiailag?

Sajnos nem tudok olyan elemzést adni, ami általánosan mindenki számára érvényes lenne. Mivel nincs konkrét időpont (asztrológiailag arra mindenképpen szükség van), ezért szinte lehetetlen olyan elemzést csinálni, amit felelősséggel felvállalnék.

Betettem egy olyan időpontot (2021. jan. 1. 0 óra 0 percet), amivel egy általános elemzést végeztem. Sajnos a következőket csak az értheti, aki egy kicsit konyít az asztrológiai elemzéshez.

Ez egy 2021-es általános elemzés.

Értelmetlen motoros balesetek sora történt az elmúlt hetekben

A nap a 3. házban van, ami azt jelenti, hogy ez az adott év egy kiemelkedő területe. Ez a közlekedés és a kommunikáció háza.

A 4. házban van a Merkur együttállásban a Plútóval. A Merkur a közlekedés a Plútó a halál bolygója. A 4.ház pedig az otthont a családot és az élet végét jelzi. Valamint ebben a házban van a Szaturnusz együttállásban a Jupiterrel. A Szaturnusz a bajt a nehézséget és a tanulást jelképezi, a jupiter ebben az állásban mindezek bővülését, szaporodását hozza.

Ezen kívül a Jupiter előre vinne, a Szaturnusz megállásra int, visszahúzna. Ezenkívül ez a 4-es házas Jupiter-Szaturnusz kvadrátot vet a 8. házban lévő Uránuszra és Marsra.

 

Ha ez neked kínai, lapozz a magyarázatért!

5 1 vote
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

Wittmann Ilona

Talamasca Ezoterikus Alapítványnál tanulta ki a Karma Asztrológiát. Ha szeretnél belelátni a jövődet érintő dolgokba az asztrológia segítségével, nagyon szívesen segít.

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x