HírekMotorokMotorozás

A Jupiter előre vinne, a Szaturnusz megállásra int – bolygók és motor-balesetek

Megpróbálom mindezt érthetően is leírni

A közlekedés ebben az évben kiemelt szerepet kap és az ezzel kapcsolatos kommunikáció is. Azért meg kell említeni a COVID-ot is, amikor be voltunk szorulva nem közlekedtünk nem utaztunk, nem nyaraltunk. És a hírekben más sem ömlött ránk. Mindenhol csak ezt hallottuk.

Amikor ez megszűnt, mindenki nekiiramodott, kiszabadultak az utakra. A híradás folytatta a szörnyű balesetek, családi tragédiák közvetítését, mert úgy gondolták, hogy ez a dolguk.

Én nem feltételezek semmi jó-szándékot a hírszerkesztőkről. Lehet, hogy tévedek és az a céljuk, hogy megijesszenek mindenkit, hogy óvatosabban közlekedjenek. Mondjuk, hogy elfogadom, hogy ez volt a cél.

A fent említett 4. ház is az otthonba való beszorulásról szólt. Ha életvégként nézem a 4. ház jelentését és az innen a halálházba kvadrátot vető Uránuszt és Marsot, akkor valóban sok a váratlan, robbanásszerű ütközés, nagyon csúnya sérülések, vérveszteségek. De ez sem általánosítható. Összefüggést kell keresni az egyén horoszkópja és a tranzit állás között.

Nagyon fontos megnézni az egyéni sorsot, a személyes életutat. Ki hol tart az életfeladat megoldásában. Senkit nem vesznek ki az inkarnációból véletlenszerűen.

Azért azt is hozzá kell tennem, hogy a Mars és Uránusz okozhat robbanásokat, tüzeket, zuhanásokat és az ezzel összefüggésben halálokat is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2021 az igazi változások éve

Nem tudom mennyire voltam érthető.

Habár ez az elemzés egy teljesen általános, nem mindenkire egyformán vonatkoztatható összefoglalás, én mégis vélek némi ok-okozati összefüggést felfedezni az eseményekkel.

Ilona végső tanácsa pedig az, hogy aki teheti, idén még ne motorozzon, és a kocsiban is nagyon figyelmesek legyetek. Figyeljetek oda a tüzekre és az elektromosságra. Ha pedig elmentek otthonról, ne felejtsetek el áramtalanítani!

Fotó: veneratio, huettenhoelscher

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Wittmann Ilona

Talamasca Ezoterikus Alapítványnál tanulta ki a Karma Asztrológiát. Ha szeretnél belelátni a jövődet érintő dolgokba az asztrológia segítségével, nagyon szívesen segít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük