2021 az igazi változások éve

Motoros horoszkóp - 2021Eljött az ideje, hogy mindenki felébredjen. Megteremtheted magadnak azt az életet, amire mindig is vágytál, csak élj a lehetőséggel!

Közhely, de a sorsod a saját kezedben van. Ha túlélted a tavalyi évet, és megfelelő időben meg tudtad hozni a megfelelő döntést, el tudtad engedni a számodra szükségtelen dolgokat és kapcsolatokat, most megkapod a jutalmadat.

Ha úgy érzed ez nem jött el, lehet újra kell gondolnod és valóban meghoznod ezeket a döntéseket. Ne ragaszkodj haszontalan dolgokhoz és emberekhez. Érdemes tiszta lappal indítani az évet. Új év, új korszak, új lehetőségek…

A legnagyobb erőt, ezen dolgok megtervezésére január közepétől március végéig érezhetjük. Igazán nagy dolgokba csak március 21 után fogjunk. Előtérbe kerülnek a női energiák, a szeretet, a béke és a harmónia. Vedd a kezedbe a sorsod irányítását.

Nézzük, kire mi vár:

Motoros horoszkóp - KOsKos:

Szerencsés éved lesz. Hirtelen jött döntéseidet, barátaid fogják megkérdőjelezni. Nem biztos, hogy ők okosabbak nálad. Új munkalehetőség is adódhat, de jól gondold meg, hogy biztos vállalod-e. Engedj új barátokat magad köré. Egy motoros túra során sok új barátot szerezhetsz.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Motoros horoszkóp - BikaBika:

Alapjában nyugodt belső természetedet most valami (vagy valaki) felpezsdítheti. Hagyd magad sodródni és lépj ki a komfortzónádból. Ha párkapcsolatban élsz, használjátok ki a romantikus lehetőségeket. Idén a szokottnál is légy figyelmesebb a közlekedésben, vigyázz magadra! Ha valami egészen újba tervezel belefogni, akár egy új motor vásárlásba vagy stílusváltásba, barátaid lesznek a segítségedre ennek a döntésnek a meghozatalában.

 

Motoros horoszkóp - IskrekIkrek:

Hivatásodban új feladatok találhatnak meg, akár külföldi munka is kilátásban van. Ne gondolkozz, vállald el! Próbálj kedvesebb lenni a környezeteddel, és hidd el, a karma vissza jön. Barátaiddal tervezett motoros túrák során légy nagyon óvatos, sajnos benne van a pakliban egy kisebb baleset, de ne aggódj, szerencsés kimenetele is lehet a dolognak.

 

Motoros horoszkóp - RákRák:

Valamiért nagyon nem találod a helyed. Anyagi gondjaid megoldódni látszanak, de ezért tenned is kell, a csoda nem jön magától. Érdemes elkezdeni nyelvet tanulni, ha eddig nem tetted meg, mert külföldi munkalehetőség van kilátásban. Motorozz többet, ismeretlen helyeken is. Ismerkedj más motorosokkal, hidd el, kellenek az új barátok, akik kicsit felfrissítenek.

 

Lapozz a további jegyekért!

Wittmann Ilona

Talamasca Ezoterikus Alapítványnál tanulta ki a Karma Asztrológiát. Ha szeretnél belelátni a jövődet érintő dolgokba az asztrológia segítségével, nagyon szívesen segít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük