2021 az igazi változások éve

Motoros horoszkóp - OroszlánOroszlán:

Hivatásodban, munkádban változások várhatóak. Új lehetőségek adódhatnak. Pénzügyi helyzeted szerencsésen alakulhat, anyagi gondjaid megoldódni látszanak, de ezért neked is sokat kell tenned. Ha szingli vagy, a nyáron randiszériára számíthatsz.

Ha párkapcsolatban élsz, lesznek megoldandó nehézségek. Érdemes tenni érte sok-sok szeretettel és megértéssel légy a párod felé. Mindig vedd fel motoros csizmádat, ha csak a kisboltba szaladsz ki, akkor is. Ha nem vigyázol a bokádra idén, hosszabb pihenőben lesz részed. Csak óvatosan.

 

Motoros horoszkóp - SzűzSzűz:

Téged soha nem a szerencse vitt előre, de idén ez másképp lesz. De ne hidd, hogy ebben az évben lazíthatsz. Rengeteg új megoldandó feladat vár rád, és ha teszel érte, mindből győztesen kerülhetsz ki. Az idei év rengeteg lehetőséget kínál neked. Ha motor (vagy autó) vásárlásban gondolkozol, ne habozz, vedd meg!

Ha egyedülálló vagy, rengeteg randira számíthatsz ebben az évben. Élvezd ki, és ismerj meg új embereket. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje a komolyabb, tartalmasabb beszélgetéseknek és ez a gyerekeidre is vonatkozik. Ha elakadsz a barátaid segítenek megoldani a problémákat.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Motoros horoszkóp - MérlegMérleg:

Rengeteg energiád van és ha okosan bánsz vele a hasznodra fordíthatod. Pénzügyekben kifejezetten szerencsés év elé nézel. Otthonodban is változás várható. Ha nem tervezed a költözést érdemes egy nagyobb felújításba kezdeni. Mondjuk egy fűtött garázs a motorodnak?

Ha vannak gyermekeid, idén szorosabbra fűzheted a kapcsolatodat velük, közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha nincs gyermeked, akkor ez változhat. Idén gyermekáldás várható. Munkahelyeden tegyél meg mindent, hogy ne legyenek problémák.

 

Motoros horoszkóp - SkorpióSkorpió:

Sajnos neked ez az év sem lesz mentes a megpróbáltatásoktól. De pénzügyi helyzeted jól fog alakulni. Most érdemes lesz belekezdeni a tervezett lakásfelújításba. Motorodra (autódra) nagyon vigyázz ebben az évben. Inkább kétszer ellenőrizd, hogy lezártad-e, nehogy valakinek megkönnyítsd a dolgát. Inkább fektess be egy riasztóba vagy egy jobb lekötő láncba.

Ha szingli vagy, ne lepődj meg egy váratlan szerelemtől. Ha párkapcsolatban élsz, te rád vár az összetűzések megoldása. Jogsid akár friss, akár régi, érdemes egy vezetéstechnikai továbbképzést csinálni. De idén bármihez is legyen kedved, végezz el egy tanfolyamot, még jól jöhet a későbbiekben.

 

Lapozz a további jegyekért!

Wittmann Ilona

Talamasca Ezoterikus Alapítványnál tanulta ki a Karma Asztrológiát. Ha szeretnél belelátni a jövődet érintő dolgokba az asztrológia segítségével, nagyon szívesen segít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük