2021 az igazi változások éve

Motoros horoszkóp - NyilasNyilas:

Mozgalmas éved lesz, nem fogsz unatkozni, de azt te nem is szereted. Tele van a fejed új tervekkel, amik csak a megvalósításra várnak. Lesz hozzá elég erőd? Pénzügyi helyzeted változhat, de rajtad múlik, hogy milyen irányba. Takarékoskodj, még ha néha-néha úgy is érzed, hogy van bőven, nehogy hirtelen minden elvesszen. Számíts rá, hogy idén bőven lesz kiadásod a motorodra (autódra).

Sajnos lesznek komolyabb meghibásodásai kedvenc járművednek. Érdemes szakemberhez vinni, ne ezen spórolj. Ha van gyermeked, fordíts rá több időt. Nincs gyermeked? Idén még ez is változhat. Ha fogékony vagy a spirituális dolgokra, érdemes idén kicsit komolyabban belemélyedni, előadásokra menni.

 

Motoros horoszkóp - BakBak:

Szerencsésen alakuló év elé nézel. Talán itt az ideje egy kis felelősség vállalásra. Jó ötletekkel van tele a fejed. Próbáld magad kicsit komolyabban venni, kis lelki elmélyülés, önvizsgálat nem ártana. Pároddal érdemes külföldre tervezni a motoros túrákat, hogy kicsit pihenjetek.

Idén érdemes összeköltöznötök, ha még nem tettétek. Ha szingli vagy, akkor is motorozz külföldre, lehet ott találkozol a következő pároddal. Idén nem érdekelnek a pénzügyek, amik egyébként nem alakulnak túl jól, inkább próbálsz magadra összpontosítani.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Motoros horoszkóp - VízöntőVízöntő:

Elmúlt évek sikersorozatai 2020-ban megtorpantak, de 2021-ben folytatódhat a csillogásod. Visszakapod a biztonságérzetedet. Különc vagy, mindig az voltál, de idén talán jobban megért és elfogad a környezeted, mint eddig. Anyagi helyzeted, bevételed csak rajtad és a megvalósított ötleteidtől függenek. Kiegyensúlyozottabb leszel.

Megpróbáltatásokat továbbra is rejteget az év, de ehhez már hozzá szoktál. Ne fecsegj annyit, saját helyzetedet könnyíted meg, ha bizonyos dolgokat titokban tartasz. Motorozz és kirándulj sokat új barátaiddal.

 

Motoros horoszkóp - HalakHalak:

Még bizonytalan vagy és ez nehézségeket okoz. Ne legyél vakmerő, de próbálj meg magabiztosabban motorozni. Párkapcsolat terén érzelmes időszak következik. Hagyj időt a romantikára, ne kapkodj.

A pénzedért meg kell dolgoznod, de a munka úgy is a te asztalod, csak bízz magadban. Jól válogasd meg a barátaidat, mert sajnos valamelyikük nehéz helyzetbe fog hozni és nehéz lesz kimászni belőle.

 

 

Grafika: Andreus, Natalia Hubbert, 123rf

Wittmann Ilona

Talamasca Ezoterikus Alapítványnál tanulta ki a Karma Asztrológiát. Ha szeretnél belelátni a jövődet érintő dolgokba az asztrológia segítségével, nagyon szívesen segít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük