HírekMotorbemutatóMotorok

A Harley-Davidson több teljesítményt, stílust és technikai újdonságot vonultat fel 2021-ben

Harley-Davidson 2021

Január 19-én délután élőben nézhettük meg a Harley-Davdison YouTube csatornáján a 2021-es új modellek bemutatóját. Sajnos Jason Momoa csak pár pillanatra villant fel a bemutató elején, úgyhogy most várhatjuk a februárt.

A mostani bemutató reflektorfényében a luxus kategóriát képviselő, egyedi gyártású túramotorok voltak. A karakteres Street Bob 114, és az újragondolt Fat Boy 114, mellett a mai trendeknek megfelelő újdonságok mutatkoztak be a három túramotoron, a Street Glide Special, a Road Glide Special és a Road King Special modelleken.

“A Harley-Davidson 2021-ben a motorozás érzelmi oldalára fókuszál” – mondta Theo Keetell, marketing vezető. – “A végtelen túrázás és az úton megtapasztalt szabadság érzése a mi örökségünk és ez kell, hogy inspiráljon minket a jövőben is. Úgy érzem ebben az új évben és új motoros szezonban ennek egyre nagyobb ereje és hatása lehet.”

A bemutatón a milwaukee-i gyár munkatársai, tesztpilóták, mérnökök, PR menedzserek – köztük nők is – mutatták be az egyes modelleket. A vágóképeken pedig olyan gyönyörű, amerikai tájakon motoroztak az új modellek nyergében a szereplők, hogy nem csodálnám, ha már most, januárban ellepnék a motorvásárlók a Harley-szalonokat. Engem meggyőztek.

Street Bob 114

Harley-Davidson 2021
MY21 Photography. FXBBS.

Az összesen nyolc modellből álló Harley-Davidson Softail család kiváló motorozást, nyomatékot és technikai megoldásokat kínál, igazi amerikai megjelenéssel. Az új Street Bob 114 egy letisztult bobber stílusú, sallangoktól mentes motor. Ez a legkönnyebb Softail, amibe a nyomatékos Milwaukee-Eight® 114-es blokk került, így a Street Bob 114 egy könnyen kezelhető, ám erős motor lett. Tele van egyedi alkatrészekkel, mint például az alacsonyan hajlított kormány vagy a levágott hátsó sárvédő.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Fat Boy 114

Harley-Davidson 2021
MY21 Photography. FLFBS.

A Fat Boy úthenger megjelenésével egyike a Harley-Davidson motorok legimpozánsabb darabjának. A felfrissített stílusú 2021-es modell ezt még tovább viszi, ahogy az oldaldekli és a kipufogó oldalán megcsillanó krómozás átvált matt krómos fényűvé, csak úgy, mint az első és hátsó sárvédőn és a kormányon.
A 2021-es Harley-Davidson Touring modellek friss külsőt és új kiegészítőket kaptak.

 

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

One thought on “A Harley-Davidson több teljesítményt, stílust és technikai újdonságot vonultat fel 2021-ben

  • Tóth F. Csaba

    Tudom, hogy változnak az idők, és semmi sem az, ami akár 10 éve. Az alapítók egy strapabíró, mindennapos használatú, sokak számára elérhető motort akartak gyártani. Mi sem áll távolabb ettől, mint a mai HD-k… ismét elfelejtették, honnan indultak, mi lett volna eredetileg a cél… hát, sok sikert nekik ebben a szép új világban, ahol már tényleg csak a pénz számít…

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük