fbpx

A Harley-Davidson több teljesítményt, stílust és technikai újdonságot vonultat fel 2021-ben

Hot Rod Bagger Touring újdonságok

Harley-Davidson 2021
MY21 Photography. FLTRXS.

A 2021-es Road King Special, a Road Glide Special és Street Glide Special modellek egyedi stílusa és izmos Milwaukee-Eight 114 blokkja igazi egységet mutat a Harley-Davidson Touring vázon. A Street Glide Special és Road Glide Special kéttónusú fényezést kaptak, valamint választhatóak csillogó krómos vagy matt fekete kiegészítőkkel.

A Road King Special és Street Glide Special modelleken az új Daymaker LED-es fényszóró világít, valamint mindhárom modell új, alacsony profilú blokkvédőt kapott, ami jól passzol a motorkerékpárok stílusához.

Mindegyik Harley-Davidson túramotort felszerelték az érintőképernyős Boom!™ Box GTS fejegységgel, amely Android Auto™ vagy Apple CarPlay® alkalmazással is párosítható. Az okostelefont hozzá csatlakoztatva zenehallgatásra és navigálásra is tudja használni a motoros.

CVO™ modellek: Új hangrendszer

Harley-Davidson 2021
MY21 P&A Photography. Rockford Fosgate Audio

A Harley-Davidson CVO (Custom Vehicles Operations –  egyedi tervezésű, limitált túramotorok) motorkerékpárok mind stílusban és megjelenésben, mind technikailag a prémium, top kategóriát képviselik, a legmagasabb technológiát és egyedi kiegészítőket, alkatrészeket vonultatnak fel.

2021-ben a CVO Street Glide és CVO Road Glide modellek a legújabb Harley-Davidson Rockford Fosgate audio rendszert kapják, amelyet külön a Harley-Davidson motorokra fejlesztettek ki. A Rockford Fosgate hangszórók megvásárolhatóak az eredeti Harley-Davidson alkatrész katalógusból a 2014-utáni H-D túramotorok Boom!™ Box fejegységéhez is.

Mindegyik 2021-es CVO modell – a CVO Street Glide, a CVO Road Glide, a CVO Limited és a CVO Tri Glide – új fényezést és stílusos kiegészítőket kapott. A Milwaukee-Eight® 117 V-Twin blokkot csak a különleges CVO modellekbe szerelik, ami a legerősebb szériában gyártott motor egyenesen a Harley-Davidson gyárból.

Harley-Davidson 2021
MY21 Photography. FLHXSE.

A motorozást megkönnyítő folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden CVO™ modell fel lett szerelve a RDRS Safety Enhancements (vagy RDRS-ként ismert) rendszerrel. Ez az egység a motorozási komfortot segíti egy hirtelen bekövetkezett szituációban vagy egy rossz talajon. Az RDRS szabályozza például a motor kanyarban való fékezését, a kanyarodási fék blokkolást és a kanyarodási kipörgésgátlót, valamint az indulási kipörgésgátlót és a guminyomás figyelő rendszert.

Harley-Davidson® Pan America™ világpremier- 2021. február 22.

A Harley-Davidson újra összehívja az érdeklődőket és február 22-én mindent részletesen elárul a vadonatúj túraendúrójáról, a Pan America modellről. Az online eseményre itt lehet regisztrálni: www.H-D.com/PanAmerica

Nagyon remélem, hogy akkor egy kicsit többet láthatunk majd Jason Momoából is!

Már alig várom: Jason Momoa mutatja be az új Harley-kat januárban

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2021 január 22. 18:13

Tudom, hogy változnak az idők, és semmi sem az, ami akár 10 éve. Az alapítók egy strapabíró, mindennapos használatú, sokak számára elérhető motort akartak gyártani. Mi sem áll távolabb ettől, mint a mai HD-k… ismét elfelejtették, honnan indultak, mi lett volna eredetileg a cél… hát, sok sikert nekik ebben a szép új világban, ahol már tényleg csak a pénz számít…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x