fbpx
EseményekHírekMotorkiállítás

Már alig várom: Jason Momoa mutatja be az új Harley-kat januárban

Harley-Davidson világpremierA Harley-Davidson a 118-éves fennállása alatt eddig soha nem látott, világpremierre készül. 2021. január 19-én. A vállalat egy online eseményen keresztül mutatja be virtuálisan az egész világnak a 2021-es újdonságait, az új modelleket, alkatrészeket és ruházati termékeket.

A vállalat vezetői, dizájnerei, és mérnökei mellett Jason Momoa is felszólal az eseményen, aki az új H-D Pan America motorral szerzett élményeit osztja meg.

“Meghatározó lépés volt átütemezni a bemutatót januárra, ami egyben már az új kalandos év kezdetére is felhívja a motorosok figyelmét. Alig várjuk, hogy az egész világnak egyszerre mutathassuk be a lenyűgöző 2021-es motorkerékpárjainkat, többek között az első túra endúrónk leleplezését, a Pan America™-t, mellyel új átépítési lehetőségeket és stílust nyitunk sokak számára az új év kezdetén.” – mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és ügyvezetője.

Az online eseményen minden 2021-es újdonságról egyenesen a Harley-Davidson vezetői, dizájnerei és mérnök-csapatai fognak beszélni. Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amely a H-D.com/21 oldalon tehető meg.

Jason Momoa kalandor véleménye

“Ez a fajta motorozás és a Harley-Davidson új lehetőségeket nyitott meg előttem az új kalandok, új barátok, valamint az új útvonalak felé” – mondta Jason Momoa. – “Nagy kihívásnak tartottam az együttműködést a Harley-Davidson csapatával, ahol ki is próbálhattam a Pan America 1250-es motort. Számomra a tökéletes motor, mely egyesíti kedvenc kalandos túrázásaim, az ismeretlen tájakat és a Harley-Davidsont. Mindenki teljesen imádni fogja ezt a motort, amit a Harley-Davidson most bemutat.”

Az amerikai színész, producer és motoros Jason Momoa maga is egy igazi kalandor. Készülj január 19-ére, amikor elmondja, hogy hogyan változott meg a márkáról kialakult véleménye, és ahol megosztja közös élményeit az új Harley-Davidson Pan America motorról.

Pan America világpremier, 2021. február 22.

A január 19-én megrendezett Harley-Davidson H-D 2021 bemutató után a vállalat 2021. február 22-én újra összehívja a világot, hogy leleplezze a teljesen új Pan America™ 1250 motor minden részletét. Kövess minden hírt a H-D.com/PanAmerica oldalon.

CsamShop motoros pólók 2023 május

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x