CsajokKiemeltMotoros csajok

Palatin Katalin: Itt vagyok, mert itt kell lennem

Palatin Katalin Honda CBF 600NIdén júliusban vizsgáztam nagy motorra, mivel a covid miatt nem tudtam márciusban elkezdeni a tanfolyamot. Mire meglett a jogsim már meg is volt a motorom is, egy Honda CBF600N.

Azóta ha nem esik az eső mindig motorral közlekedek. Gyűjtögetem szorgalmasan a kilométereket és nagyon élvezem. Persze az elején voltak páráim, de lassan kezdenek múlni.

Egyik gondoltam rá hogy megkeresem a Csajok a motoron csoportot, mert már hallottam róla, erre másnap kaptam a barátnőmtől egy üzenetet, miszerint a csoportból valaki keresi a hondás csajt, akivel ma reggel együtt állt a piros lámpánál. Véletlenek pedig nincsenek, tehát itt kell lennem, hogy mi az oka majd egyszer kiderül.😉

Hogyan is lettem megfertőzve?

Nos, kezdem azzal, hogy Apukám is motorozott, sőt azzal vitt haza a kórházból miután megszülettem, azt hiszem 3 naposan, az oldalkocsiban, Anyu ölében, bebugyolálva a pólyába. Tizenévesen a falubeli motoros srácokkal lógtam sokat. Ha sikerült elkérni valamelyiktől Simsonját, mentem egy kört. Aztán voltak MZ-s, ETZ-s és Pannóniás barátaim, akikkel sokat motoroztam, persze utasként. Majd hosszú szünet következett.

Tavaly magánéleti változások és Enikő barátnőm ráhatására nekifutottam.

Úgy hozta a sors hogy egyedül maradtam, így elkezdtem ismerkedni különböző fórumokon. Valahogy sorban jöttek a motoros pasik. Gondoltam ez biztos nem véletlen, tehát mégis motoroznom kéne. Ráadásul Enci barátnőm is mindig oltogatott, hogy miért nem veszek motort, hiszen szeretem a motorokat. Valóban! Így hát belefogtam.

Kérdezősködtem hogyan is megy ez. Fogalmam sem volt róla mik ezek a különböző A kategóriák. Mi az hogy A1 meg A2. No de felvilágosítottak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Meg is találtam a számomra megfelelő helyet, befizettem. Közben hogy biztos legyek a dolgomban, befizettem a Safety Hungary bevezető tanfolyamára is.

 

Lapozz tovább, még nincs vége!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

One thought on “Palatin Katalin: Itt vagyok, mert itt kell lennem

  • Tóth F. Csaba

    Igen, ezt jól látod, azt is, hogy itt vagy velünk, azt is, hogy az álmaid nem szabad föladni! 😉 Örülünk Neked! Sok-sok élményteli, balesetmentes kilométert!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük