fbpx

Palatin Katalin: Itt vagyok, mert itt kell lennem

Palatin Katalin Honda CBF 600NIdén júliusban vizsgáztam nagy motorra, mivel a covid miatt nem tudtam márciusban elkezdeni a tanfolyamot. Mire meglett a jogsim már meg is volt a motorom is, egy Honda CBF600N.

Azóta ha nem esik az eső mindig motorral közlekedek. Gyűjtögetem szorgalmasan a kilométereket és nagyon élvezem. Persze az elején voltak páráim, de lassan kezdenek múlni.

Egyik gondoltam rá hogy megkeresem a Csajok a motoron csoportot, mert már hallottam róla, erre másnap kaptam a barátnőmtől egy üzenetet, miszerint a csoportból valaki keresi a hondás csajt, akivel ma reggel együtt állt a piros lámpánál. Véletlenek pedig nincsenek, tehát itt kell lennem, hogy mi az oka majd egyszer kiderül.😉

Hogyan is lettem megfertőzve?

Nos, kezdem azzal, hogy Apukám is motorozott, sőt azzal vitt haza a kórházból miután megszülettem, azt hiszem 3 naposan, az oldalkocsiban, Anyu ölében, bebugyolálva a pólyába. Tizenévesen a falubeli motoros srácokkal lógtam sokat. Ha sikerült elkérni valamelyiktől Simsonját, mentem egy kört. Aztán voltak MZ-s, ETZ-s és Pannóniás barátaim, akikkel sokat motoroztam, persze utasként. Majd hosszú szünet következett.

Tavaly magánéleti változások és Enikő barátnőm ráhatására nekifutottam.

Úgy hozta a sors hogy egyedül maradtam, így elkezdtem ismerkedni különböző fórumokon. Valahogy sorban jöttek a motoros pasik. Gondoltam ez biztos nem véletlen, tehát mégis motoroznom kéne. Ráadásul Enci barátnőm is mindig oltogatott, hogy miért nem veszek motort, hiszen szeretem a motorokat. Valóban! Így hát belefogtam.

Kérdezősködtem hogyan is megy ez. Fogalmam sem volt róla mik ezek a különböző A kategóriák. Mi az hogy A1 meg A2. No de felvilágosítottak.

Meg is találtam a számomra megfelelő helyet, befizettem. Közben hogy biztos legyek a dolgomban, befizettem a Safety Hungary bevezető tanfolyamára is.

 

Lapozz tovább, még nincs vége!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

3 2 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2020 december 17. 15:01

Igen, ezt jól látod, azt is, hogy itt vagy velünk, azt is, hogy az álmaid nem szabad föladni! 😉 Örülünk Neked! Sok-sok élményteli, balesetmentes kilométert!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x