HírekMotorokMotorozás

Mozgóképes KRESZ-vizsgakérdések

kresz tablakMájus végétől a jogosítványt megszerezni kívánók új kihívással néznek szembe: mozgóképes kérdések is lesznek a hatósági KRESZ-vizsgán.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. és a Nemzeti Közlekedési Hatóság együttműködésének eredményeképpen jött létre az új rendszer.

A legtöbb kategória esetében a Közlekedési alapismeretek számítógépes elméleti vizsgája során két (egy egypontos és egy hárompontos) vizsgakérdésnél mozgóképes kérdés kerül alkalmazásra.

A mozgóképes animációk 8-10 másodperc hosszúságúak, így a hatósági vizsgán akár többször is megtekinthetőek, de a válaszadásra összesen ezeknél a kérdéseknél is csak egy perc áll rendelkezésre.

Nem változik a vizsgán feltett összes kérdés darabszáma, összes pontértéke és a megfelelés ponthatárai.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az eduKRESZ oldalán a vizsgakérdések (köztük a mozgóképesek is) válaszok nélkül, véletlenszerűen generált kérdéssorok formájában továbbra is megtekinthetőek.

A hatósági vizsgán előforduló kérdések (így a mozgóképesek is) továbbra is szerves részét képezik az eduKRESZ tananyagoknak – a teljes elméleti képzést megvalósító e-learning tananyagoknak, és a vizsgafelkészítő tesztalkalmazásoknak egyaránt.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük