fbpx

Lököttke

lokottke35Három évvel ezelőtt kezdtem el a motorozás felé érdeklődni.

Egy jó barátom felültetett maga mögé a motorra, és elkezdődött a moci szerelem. El döntöttem, hogy le rakom a jogsit motorra. A szüleim e vágyamtól frászt kaptak, de támogattak célom el érésében.

Az első motorom egy 50-köbcentis Simson volt, még betegeskedésem alatt kezdtem el rajta az első lépéseket. Rövid idő elteltével azonban vettem egy TS MZ 125-ös Lux motort, amibe beleszerettem, és el neveztem Kis Lánynak.

Belevágtam a motor jogsiba is. Így visszanézve a múltba, a rutin órák számomra nehezek voltak. Már kezdtem feladni a motor jogsit, de a családom noszogatott, hogy ne hagyjam abba. Tavaly novemberben kézhez is kaptam a papírokat.

Idő közben 31-elmúltam és a motorom idén lesz 24-éves. Már alig várom hogy a régi csavargós útjaim bejárjam motorral, hiszen az idei évem lesz az első igazi motoros szezonom.

 

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x