CsajokMotoros csajok

Lököttke

lokottke35Három évvel ezelőtt kezdtem el a motorozás felé érdeklődni.

Egy jó barátom felültetett maga mögé a motorra, és elkezdődött a moci szerelem. El döntöttem, hogy le rakom a jogsit motorra. A szüleim e vágyamtól frászt kaptak, de támogattak célom el érésében.

Az első motorom egy 50-köbcentis Simson volt, még betegeskedésem alatt kezdtem el rajta az első lépéseket. Rövid idő elteltével azonban vettem egy TS MZ 125-ös Lux motort, amibe beleszerettem, és el neveztem Kis Lánynak.

Lököttke profilja a fórumban

Belevágtam a motor jogsiba is. Így visszanézve a múltba, a rutin órák számomra nehezek voltak. Már kezdtem feladni a motor jogsit, de a családom noszogatott, hogy ne hagyjam abba. Tavaly novemberben kézhez is kaptam a papírokat.

Idő közben 31-elmúltam és a motorom idén lesz 24-éves. Már alig várom hogy a régi csavargós útjaim bejárjam motorral, hiszen az idei évem lesz az első igazi motoros szezonom.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

lokottke36lokottke37

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük