Hírek

Csak 50 hely van a jubileumi vezetéstechnikai tréningünkre június 26-án

10 nemzetkozi noi motoros nap 302006-ban június 26-án indult el a Csajokamotoron.hu oldal, idén tehát tíz évesek leszünk néhány hét múlva. A születésnap alkalmából jubileumi motoros napot szervezünk a Hungaroringre.

Mivel a gyerekek még kicsik, nem tudom vállalni a két napos túrát, amivel a korábbi években ünnepeltük a CsaM születésnapjait. Viszont azt sem akarnám, hogy megemlékezetlenül teljen el ez a nagy ünnep. Kapóra jött hát, hogy a Hungaroring Motoros Akadémia és a Pest megyei Baleset-Megelőzési Bizottság is nyitottan állt az ötletemhez: legyen ismét tréning a ringen!

Ez volt a jó hír.

A rossz hír az, hogy ahogy a 10. Nemzetközi Női Motoros Napon, most is csak 50 főt tud fogadni a tanpálya. És mivel azt szeretnénk, hogy minél több motoros nőnek legyen lehetősége kipróbálni magát a terepen és az aszfalton is, első körben olyanok jelentkezését várjuk, akik nem voltak ott május 7-én a Hungaroringen.

A tréning reggel 10-15 óráig tart, és ismét változatos, és sűrű programot terveztünk be:

A PMBB motoros rendőroktatók által vezetett egész napos vezetéstechnikai tréning mellett a Motoros Akadémia instruktorai a földes pályán motorozás rejtelmeibe is bevezetnek minket, de emellett lesz elsősegély oktatás és a járművek műszaki felmérésére is lesz a helyszínen szakember. A többi pedig még nekem is meglepetés, a pontos részleteket később emailben küldjük el a jelentkezőknek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha tehát szeretnél ott lenni velünk ezen a jubileumi motoros napon, és részt vennél egy ingyenes vezetéstechnikai tréningen, valamint nem voltál ott május 7-én, akkor kattints az alábbi linkre, és az adataid megadásával küldd el a jelentkezésed.

Ahogy írtam, mindössze 50 fő jelentkezését fogadja el a rendszer, ha nem sikerül jelentkezned, akkor valószínűleg betelt minden hely. Ebben az esetben írj nekem egy emailt, és ha valaki később lemondaná a részvételt, még esélyed lehet beugrani helyette.

Mivel ezt azt hiszem nem írtam még, a tréningre CSAK CSAJOK jelentkezhetnek.

{module Szülinapi IVTM 2016 gomb}

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg el tudsz jönni, ne foglald le a helyet olyantól, aki szívesen ott lenne!

Hogy a többiek se maradjanak le az ünneplésről, tervben van egy egy napos motorozás június 25-én. Az irány még kérdéses… esetleg egy Balaton-kör simán beleférne.

Ha szeretnél velünk tartani, vagy van más túraötleted, írd meg hozzászólásban!

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük