fbpx

Pretzné D. Anita Nyuszika

nyuszine 2Úgy kezdeném a bemutatkozásomat, hogy sosem gondoltam volna azt, hogy én motoros leszek.

 

2008-ban a párom vett egy Yamaha Virago 535-öst. Nagyon jókat motoroztunk és kirándultunk együtt, de sosem gondolkodtam azon túl. Drága kis fiam cseperedett és lekerültem a hátsó ülésről, már Ő akart apával menni. Így a motoros túrákat is csak négy keréken “élvezhettem”. Akkor kezdett bennem körvonalazódni a dolog.

Nekem is kell egy motor!

2011-ben Spanyolban nyaraltunk. Szeptember egész eleje volt. Ott láttam egy spanyol motoros csajt fekete Honda Shadow-val volt, és a bőrmellényére az ANITA felírat volt hímezve.

 

Kettő hét múlva már ott voltam a tanfolyamon. Október végén pedig gurultam haza a 250-es Virago-val.

 

Tavaly ősszel úgy éreztem kimotoroztam a kis 250-esem, és egy Yamaha Drag Star 650-es lett az új szerelem. Teljesen más élmény.

Nincs nagy motoros múltam, és nem is túl sokat motorozok, de szeretem és büszke vagyok rá, hogy részese lehetek a motoros társadalomnak és bővíthetem a motoros csajok körét.

nyuszine 1nyuszine 3nyuszine 4nyuszine 5

CsamShop motoros pólók 2023 május

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x