HírekMotorbemutatóMotorok

Bemutatkozik a Harley-Davidson Road King Special 2017

harley davidson road king special 2017 21A Road King® rengeteg motoros számára jelenti a klasszikus Harley-Davidson® túramotorkerékpárt. Sziluettje egy legendás történet következménye: ez az a formatervezés – amely egészen 1949-ig, az első, FL sorozat első forgalomba kerüléséig visszavezethető – kiállta az idő próbáját.

2017-re a Harley-Davidson egy izgalmas, új fejezetet kezdett a Road King Special megalkotásával: ez egy olyan motor, amely új, markáns karakterjegyekkel és feketébb árnyalatokkal kápráztat el mindenkit. Ez a még mélyebben ültetett motor az utca áramló energiáját valami teljesen mássá alakítja át.

„Az FL-sorozat mindig is a Harley-Davidson motorok letisztultságát fémjelezte. A feketére cserélt króm felületekkel és a motor profiljának még lejjebb engedésével a hagyományos Road Kinget egy új dimenzióba repítettük, ami a custom erőgépek esetében igen gyakori jelenség.

A Road King Special motort a kőkemény motorozásra teremtettük, de már álló helyzetben is vészjósló. Pontosan, ahogyan terveztük…” – Brad Richards, a Harley-Davidson stílusért és dizájnért felelős alelnöke nyilatkozta.

Modell újítások:

  • Agresszív, új Harley-Davidson® custom erőgép
  • Jellegzetes stílusa mini-ape kormányt, nyújtott nyeregtáskákat, ültetett vonalvezetést és markáns, koromfekete külsőt mutat
  • Erejét a nagy sikerű Milwaukee-Eight™ motorblokk adja, amely nagyobb forgatónyomatékot és gyorsulást biztosít
  • Az új első villák és a hátsó lengéscsillapítók sokkal jobb kormányzást és kényelmet biztosítanak
  • Négy rendkívüli fényezési opció

harley davidson road king special 2017 1Újdonságok:

Még több kép a galériában

A koromfeketében pompázó és az erőteljes 1750 cm3-s Milwaukee-Eight™ motorral meghajtott új Road King Special formatervezése a Harley-Davidson túramodell-családjának egy drámaian új stílusirányt ad, amely modern perspektívát tár fel a klasszikus Road King modell számára.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A stílusjegyek és a motorblokk fejlesztésével a felfüggesztés is versenyre kelhet. Új belső szerkezetek nyújtanak továbbfejlesztett lengéscsillapítást, a hátsó rugóstagokat pedig teljes mértékben újraterveztük és pneumatikus helyett hidraulikus előfeszítés-szabályozást adtunk hozzá.

A Road King Special esetében négy fényezési opció közül választhatunk:

  • Vivid Black
  • Charcoal Denim
  • Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom
  • Olive Gold.

A komor első futómű, amelyen fényes fekete lámpafej ül, a Road King Special meghatározó stílusjegye, amelyet a hagyományos szélvédő hiánya még inkább kihangsúlyoz. A hatásos fellépést támasztja alá a 22 cm magas, 1,25 inch vastag mini-ape kormány, amely a motorost olyan agresszív testtartásba helyezi, amely hosszabb túrákon is kényelmes.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük