EseményekHírekKultúraMotoros találkozóMotoros zene

Ott voltunk a 18. Open Road Festen

18 open road fest harley 97A sajtó napok óta azon csámcsog, hogy állítólag Dévényi Tibi bácsit megdobálták a rockerek – Tibi bácsi ezt tagadja – de azért ezen kívül is volt említésre méltó esemény az idei alsóörsi motoros találkozón.

Csak néhány héttel korábban merült fel, hogy mi lenne, ha két év kihagyás után idén ismét felcuccolnánk, és kivonulnánk a csamos puncskuckóval az immár nagykorúvá érett Open Road Festre. Pár napig gondolkodtam, latolgattam az esélyeket, hogy két kis gyerekkel milyen lehet egy ötnapos fesztivál… Nem sok jóra számítottam, de úgy döntöttünk, kalandnak és tapasztalatnak is jó lesz, úgyhogy belevágtunk.

Kicsit másképp kell szervezni a dolgokat, ha van két kis lény, akiknek a szigorú napirendjéhez igazodni kell, tehát azt előre láttam, hogy nekem a buli idén kimarad. Mivel a 4 kilométerre lévő Lovason sikerült szállást találnunk, ide-oda kellett autókáznunk velük a délutáni és az esti alvások idejére, és az is benne volt a pakliban, hogy a férjem viszont nem fogja kihagyni az esti bulikat.

Viszont legalább a motorozás nem maradt el – a férjem ötlete alapján mégsem két autóval mentünk, ahogy először terveztem, hanem felpattantam a Sikló nyergébe, így legalább a motoros életérzés megmaradt.

Motorra szálltam

Szóval szerda reggel megpakoltuk az utánfutót, útjára engedtem a családot, aztán nyeregbe pattantam, és a Harley-Davidson budapesti bázisára vettem az irányt, ahová a találkozót beszéltük meg Bömcivel. Ő is motorral jött segíteni a sátrunk körül, így kézenfekvő volt, hogy együtt motorozzunk le Alsóörsre.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

A Bázison magamhoz vettem az új markolatomat abban a reményben, hogy a fesztiválon valaki majdcsak felszereli nekem. Míg vártam a soromra, egy kicsit beszélgettük a tankcsapdás Sidivel is (harmadszorra találkoztunk a Buapest Motor Fesztivál óta, és már ismerősként üdvözölt, ami igen jól esett). Neki épp lerobbant a motorja, és azt intézte, hogy amíg a sajátja szervizben van, legyen mivel lemotoroznia a fesztiválra.

 

Szuper időnk volt, pont motorozásra való, bár nagyon fújt a szél, és amikor éppp elment a nap, egy picit még majdnem fáztam is. Persze mindjárt más volt a helyzet, mikor a tűző napon kellett felállítani a sátrunkat. Akkor már senki nem panaszkodott a hűvös időjárásra.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük