Hírek

Találkozz ma Sidivel a Budapest Motor Fesztiválon!

harley davidson sidi tankcsapdaSidit, a Tankcsapda együttes gitárosát nagy öröm és megtiszteltetés érte, ugyanis őt választották a Harley-Davidson hazai nagykövetének. Rock, motorozás – mi kell még?!

 

 

Sidi fiatal kora óta imádja a rock zene mellett a motorozást: arról álmodozott 16 évesen, egy MZ nyergében, hogy egy Harley-Davidsonon ül. Ez az álom körülbelül 1 éve megvalósult, azóta Sidi le sem száll Heritage Softail gépéről…

Na, jó azért néha igen, hiszen például gitározni, aludni és így tovább, mégsem lehet motoron ülve… Sidi örömmel rója Harley-ján az Alföldet, ha csak ideje engedi.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Harley-Davidson motoros ruházatát is kedveli, hiszen mint mondta, egy életérzést sugall, és olyan mint a rock zene, a szabadságot közvetíti, hordozza magában.

Sidivel a Budapest Motor Fesztiválon is találkozhatsz, mert ott lesz február 24-én pénteken, 14 órától a Harley-Davidson standjánál!

Forrás, fotó: Rockbook

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük