fbpx

Ott voltunk a 18. Open Road Festen

18 open road fest harley 100Csütörtök este a Road koncertjéből hallottam egy keveset, de a Ten Years Afterről annyit tudok az elbeszélések alapján, hogy az is jó volt, ahogy a pénteki koncertek is nagy sikert arattak. Akkor a Gangsta Zolee és a Kartel után az Alphaville muzsikájára autókáztunk haza, és még sokáig hallottuk a buli zaját, miközben próbáltunk elaludni. Hálát adtam az eszemnek, hogy nem vállaltam be a gyerekekkel, hogy ott a helyszínen aludjunk…

A szombat már nem csak a koncertek tekintetében volt erős nap. Sokan a pénteki munka után csak szombatra érkeztek a buliba, még többen voltak azok, akik kifejezetten a felvonulás idejére, délre időzítették a megérkezésüket. A falu apraja-nagyja az út szélén kempingszékekben ülve várta, hogy a többszáz méteres menetoszlop minden egyes motorját alaposan szemügyre vehesse, és hallgathassa a dübörgésüket hosszú perceken át.

Rengeteg szuper program

A délutáni programban volt minden, mi szem-szájnak ingere: mentőmotoros bemutató, motoros kaszkadőr show, műrepülő bemutató, rúdtánc show, és azokat a spontán dolgokat lehetetlenség felsorolni, amik egy ilyen buliban csak úgy kialakulnak. A délutáni fél órás jégeső után a dupla szivárvány mindenkit lenyűgözött, és mivel ez az egyetlen esőfelhő volt csak közel s távol, utána folytatódhatott a buli a megszokott kerékvágásban.

Sajnos a Street Roadot nem én nyertem, hanem Szalay Gergely, pedig én is rendesen végigcsináltam az 5 állomásból álló feladatsort. Közben találkoztunk egy csomó motoros csajjal, akiket már jól ismerünk a fórumról, és olyanokkal is, akik még csak ez után csatlakoznak majd hozzánk. Az hétvége tehát összességében jól telt, és az is kiderült, hogy sokkal jobban aggódtunk a gyerekek miatt, mint kellett volna.

Nekik is nagyon bejött a buli, és azon a két délutánon, amikor kihagyták a partit, végig azt mondogatták, hogy most már menjünk vissza a motoros találkozóra, ahol vagy rollereztek és bicikliztek, vagy apukájuk motoroztatta őket a fesztivál területén hol motorral, hol robogóval. Szerintem ezzel el is van intézve a sorsuk.

Vasárnapra már csak a pakolás maradt. Na meg még egy jó kis motorozás hazafelé. Az időjárás most is szuper volt, és szerencsére még a csúcsforgalom előtt sikerült Budapestre érnünk. Ja, és kiválóan szuperál a vadiúj markolat, amit végül a Harley-Davidson szervizében raktak fel nekem a srácok egy nyugalmasabb pillanatban. Nekik is köszönöm az élményt.

18 open road fest harley 9818 open road fest harley 9818 open road fest harley 9818 open road fest harley 9818 open road fest harley 9818 open road fest harley 98

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x