Hírek

Morning Show Alsóörsön

morningshow alsoorsA fiúk nem egyszerűen csak letelepülnek a fesztiválra, már a leutazás is látványos lesz, akár csak a fesztivál.

Június 8-án szerda reggel nagy intézményes levonulás lesz az alsóörsi Open Road Festre. A Class FM Morning Show című műsora élőben közvetíti az utat a Fesztiválig!

Ha van kedvetek utazzunk le együtt a fesztiválra! Előttünk a kamion, rajta az üveg-stúdió, benne a 3 fiú, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani ahogy máskor is, reggel 6-tól 10-ig csinálja a műsort. Ezúttal az lesz a téma, ahogy a sok-sok motor és autó lezarándokol a Balaton partra. Médiatörténeti esemény, élőben egy mozgó stúdióban zajlik az adás, élménynek sem rossz!

Jó ha tudod, hogy június 8-án, szerdán 12 óráig ingyen lehet a fesztivál területén tartózkodni! Találkozó: 2011. június 8-án, szerda reggel 6 órakor a budapesti Harley-Davidson szalon előtt (1112 Budapest, Neszmélyi köz. 3.) indulás 7 órakor.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük