fbpx

Hevik-termékek mindenkinek! Nézd csak!

Hevik dzsekiKét új motoros kabáttal és farmerrel is készült a Hevik. A Madsen dzseki letisztult és nagy előnye, hogy a gyár kifejezetten azokra a hölgyekre is gondolt, akik a szűkítettebb fazont részesítik előnyben, hiszen a női változat szépen karcsúsított.

A Vintage fazonja és színei feltűnőbbek, de még mindig egy roppant ízléses kabátról beszélünk, ráadásul a textil, amiből készült, jó alternatívája lehet a bőrnek, hiszen egyszerre kényelmes és biztonságos.

Mindkét dzseki derékban és csuklóknál is szűkíthető, bőr betétes, van kivehető bélésük és rendelkezik a szükséges CE bizton sági tanúsítvánnyal! 

Nadrágok terén újdonság a Titan és a Stone fantázianevet viselő farmer. Két nagyon különböző designt kaptunk, ezzel is szélesítve a palettát, hiszen minden motoros mást szeret. Természetesen nem hiányozhat belőle a Kevlar betét, ami igazán biztonságossá teszi szettünket. 

Hevik kabatHevik kabatHevik kabat

 

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x