KultúraMotoros zene

Új név, új hangzás, új tagok: Santa Muerte, azaz szent halál

santa muerteMájus 12-én mutatta be legújabb lemezanyagát az a régi-új zenekar, amelyet eddig Dirty néven ismertünk. Az új névvel a stílus is változott, ami az új basszusgitáros-dalszerzőnek, Erminek köszönhető.

 

A banda nem ismeretlen a rockerek számára, pusztán nevet változtattak. A valamikor még jól hangzó Dirty, mára új köntöst kapott, a hangokat is leporolták és elindultak a kornak megfelelő legújabb zenei világ felé. A rock hagyományain alapuló dallamos rock and roll megmaradt, és csak annyira alakult át, hogy innentől ezt a stílust trip and rollnak nevezik…

A banda tagjai Vörösmarty “Ermi” Imre gitár, vokál, Vincze Zoli basszusgitár, Lendvai János dob, Juhász “Kicsi” Attila ének. A tagok közül hárman (Ermi, Jani és Kicsi) a Vazul Vére című rockoperában is együtt dolgoznak, hiszen Ermi nem csak a mű szerzője, hanem Kicsivel együtt a darab főszereplői, Jani pedig egy táltos dobost alakít a darabban. 

Amikor Ermi a zenekarba került, kialakult egy új zene- és szövegvilág. Ezekhez a szerzeményekhez pedig már igazán illett egy különleges, nem minden polcon található, de könnyen megjegyezhető név. A Dirty poraiból feltámadt hát a Santa Muerte.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A zenekar nem tétlenkedett, hiszen a rengeteg próba, az új nóták begyakorlása mellett, már az első lemezük is elkészült “Az első” címmel. A lemez megjelenését követően tervben van egy országos turné, majd egy újabb lemez, és még több koncert, többek között néhány nyári motoros találkozón is találkozhattok velük. 

santa muerte 2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük