KultúraMotoros zene

Tankcsapda – megnyílt Debrecenben az ország egyik legnagyobb hangszerboltja

tankcsapda hangszerarzenalA rockzenészek mekkáját nyitotta meg nemrégiben Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa Debrecenben. Na jó, a Hangszerarzenál csak elköltözött, hiszen ismét kinőtte magát a hely, s immár több mint ezer négyzetméteren várja a vásárlókat.

A vadonatúj hangszerüzlet megnyitóján nem csak a rajongók vehettek részt a közönségtalálkozón, hanem számos hazai zenész együtt ünnepelt a csapdásokkal.

A Hangszerarzenál a debreceni Miklós utcáról, az Egyetem sugárútra költözött… már második alkalommal – nem csoda, hiszen a bővülő kínálatnak, s az érdeklődők számának növekedésének meg kell felelni.

Ez törvényszerű egy ilyen boltnál! Fejes Tamás még a kilencvenes években nyitotta meg első üzletét, egy garázsban – ehhez képest szép fejlődésen ment keresztül a bolt…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Sőt, tegyük hozzá, hogy nem csak Debrecenben működik Hangszerarzenál, hanem Budapesten és Győrben is – ezzel Tamásnak van a legnagyobb hangszerforgalmazó hálózata kis hazánkban.

A Tankcsapda zenekar – mint már többször hallhattuk –, nagyon fontosnak tartja a tehetséggondozást, hiszen támogatni kell a feltörekvő fiatalokat.

A Legyél dobsztár! elnevezésű pályázatot tavaly decemberben hirdette meg az együttes. Ennek az lett a vége, hogy egy nagyon boldog tulajdonosa lett Fejes Tamás egyedi dobfelszerelésének, amit elajándékozott egy tehetségnek.

A göncruszkai református tehetséggondozó általános iskola is egy dobszereléssel lett gazdagabb, melyet azért kaptak, hogy a kezdő tanulók azon gyakorolhassanak.

Nagyon sokat számít, hogy a már befutott zenekarok, a szívükön viselik a fiatalok helyzetét, hiszen mindenki kezdte valahol, valamikor…

Forrás, fotó: dehir.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük