KiemeltMotorokMotorozás

Te döntesz! Iszol, vagy motorozol? – A húsvéti ittas vezetés előnyei

husveti ivaszati 01Már megint egy ünnep, már megint egy alkalom, hogy pusztuljanak az agysejtek. Legtöbben persze ennyivel nem érik be, így előszeretettel pusztítják a járműveket, útszéli fákat, a bordákat, koponyákat, gerinceket, és ami a legszebb, hogy nem csak a sajátjaikat, hanem másokéit is. Ha piálsz és vezetsz, akkor nem csak a pénztárcád bánhatja a dolgot egy birság miatt, hanem bele pusztulhatsz te magad is.

Holnap húsvét hétfő, lehet a csajokat locsolni, lehet rokonokat látogatni. Mindenhol a jó magyar szokás szerint jó szívvel adják az alkoholt, így nyilván te sem akarsz bunkó lenni, és visszautasítani a kedves gesztust. Iszol itt, iszol ott, aztán már csak azt veszed észre, hogy nem hogy a motorodon nem vagy képes közlekedni, de még négykézláb se.

A részeg ember persze nem tudja felmérni cselekvőképességének hiányait, így azt hiszi, – nem is hiszi, hanem atombiztosan tudja – simán tud motorozni pár pohárka után. Ezen képességét mindenképp megmutatja a hitetlenkedő rossz fej rokonoknak, akik le akarják beszélni arról, hogy saját vesztébe hajtson.

Ha te is motorral látogatod végig a rokonokat, és nem csak a motorodat tankolod tele, hanem magadat is, akkor csodálatos élményekben lesz részed. Hogy mik is ezek? Lássuk csak.

A legszolidabb esetben elindulsz, és még az első méteren összetöröd magad, – vagy csak a motorodat – hogy az esés jobb belátásra bír, így nem kockáztatsz többet. Minden ilyen ünnep alakalmával fokozott a rendőri jelenlét az utakon, így ha mégis sikerült elindulnod könnyen belefuthatsz egy alkoholszondába, ami anyagilag fájdalmas lesz, de ha nagyon magas értéket mér a műszer, könnyen a jogosítványodba is kerülhet. Simán megéri. Nem?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha kicsit spiccesen, vagy épp seggrészegen okozol balesetet, akkor aztán itt a kánaán. Mindenféle kiemelt élményekben lesz majd részed. Évekig is börtönben rohadhatsz, ha a baleset következtében még valaki meg is hal a könnyelműséged miatt. Nem lesz gondod kosztra, kvártélyra, és nagyon fognak szeretni a rácsok mögött. Ingyen szex minden nap.

A szerencsesorozatod megkoronázhatja még az is, ha örök életedre megcsonkítod magad, vagy épp tolószékben élvezheted csak a gurulás élményét. A családod igazi áldásnak fogja majd tekinteni, hogy a csecsemőkorod óta nem gyakorolt pelenkázás fortélyait újra bevethetik nap, mint nap, hogy tisztába tegyenek. Jól elintézted mindenkinek a tutit. Tényleg mindent megtettél annak érdekében, hogy saját magad életét, és a körülötted élőkét is végre rendbe rakd. A húsvét szép élményekkel vár majd jövőre is, csak épp kicsit más formában.

Egyik verzió jobb, mint a másik. Ugye? Ha nem vagy hülye, akkor a fentiek elgondolkodtatnak, és ha a hétfői körutadra motorral indulsz, akkor csak bambit, vizet, pénzt és puszikat fogadsz el amellett, hogy telezabálod magad. Utóbbit csak óvatosan, mert még bealszol a motoron, és józanul okozol balesetet.

Ha viszont nem tudsz ellenállni sörnek, bornak, pálinkának, akkor vagy vitesd magad autóval – semmiképp sem motorral – vagy használd a tömegközlekedést. Arra azért készülj fel, ha a buszon ugrik ki belőled a kis Vuk, akkor onnan is leszállítanak, így a legjobb, ha csak olyan messze merészkedsz otthonról, ahová még a földön kúszva is hazajutsz reggelig. Kellemes húsvéti ünnepeket!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük