KiemeltKultúraMotoros film

Pasi, akire gerjedünk – Kit Harington, a Trónok harca sztárja

kit haringtonKit Harington nem csak sárkányon mutat jól, hanem motoron is, bár itt csak előtte ül… No, de ha már annyira várták a rajongók a Trónok harca népszerű sorozat utolsó évadát, miért ne nézzünk bele kicsit az egyik főszereplő életébe, filmjeibe…

Kit Harington igazi dögös pasi, a maga helyes kis pofijával és tökéletes testalkatával. Tudjátok, kire emlékeztet? Charlie Hunnam-re, vagyis Jax Teller-re, a Sons of Anarchy-ból.

Kit Harington karaktere a Trónok harcában, vagyis Havas Jon alapjában véve jó lelkű figura, aki nem rest a harcban sem, illetve komoly lehetőségek rejlenek benne vezetés terén. Jelleme a szemeink előtt fejlődött ki, vált igazi férfivá.

A Trónok harca befejező évada (17,4 millió amerikai tévénézőt ültetett a képernyő elé) a színészeket is megviselte lelkileg, hiszen egyrészt nem mindennapi sorozatról van szó, másrészt nagyon könnyen a karakterek hatása alá lehet kerülni.

Na, de Kit Harington! Mit is tudunk róla? Angol fiúról van szó, aki Christopher Catesby Harington néven látta meg a napvilágot, 1986. december 26-án, Londonban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kit nem csak filmekben, hanem színpadon is játszik. Sőt, mi több, nemesi származású, ugyanis édesapja Sir David Richard Harington baronet és üzletember, s édesanyja az egykori drámaíró Deborah Jane Catesby.

A színdarabokban nagy sikereket ért el, majd a 2011 óta futó, HBO-sorozat, a Trónok harca egyik szerepét, Havas Jon-ét, rögtön megkapta a meghallgatás után. A sorozat hatalmas siker lett mind a kritikusok, mind pedig a nézők szemében.

Kit Izlandon és Észak-Írországban forgathatott, mint Havas Jon. A szerepért 2012-ben Haringtont Szaturnusz-díjra jelölték, mint „a legjobb férfi mellékszereplőt”, majd 2016-ban megkapta az első Emmy-jelölését.

kit harington and emilia clarke

A későbbi évek során játszott többek között a Silent Hill-ben, a Pompeji-ben, a Hetedik fiúban, a Brimstone című thrillerben, s így a hollywoodi sztárok közé lépett.

A hangját is adta Eret-nek, az Így neveld a sárkányodat 2. című, Golden Globe-díjat nyerő nagy sikert arató filmben.

Most egy szomorú hírt kell közölnöm: tavaly elkelt a szép arcú fiú, mégpedig filmes partnerét, Rose Leslie-t vette el, akivel a Trónok harcában játszottak együtt.

Most akkor várjuk, hogy valami motoros filmben egy gyönyörű vasra ültessék Kit-t! Addig is, megelégszünk ezekkel a fotókkal…

kit harington1

Forrás: Wikipédia
Fotók: Cosmopolitan, bgr.com, Rolling Stone

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük