HírekMotorokMotorozás

Már lemaradtál a Piaggio 140-ről, amivel a Vespa a Piaggio 140. évfordulóját ünnepli

Ez egy fontos év a Piaggio számára, mivel a 140. évfordulóját ünnepli az olasz márka. A Piaggio 1884-ben alakult meg, és azóta többek között a Vespa márka tulajdonosa is. Így a Piaggio felkérte a Vespát, hogy készítse el a Vespa 140th of Piaggio kiadást.

A jeles esemény emlékére mindössze 140 darab készül ebből a jubíleumi darabból, így ez lesz a legritkább Vespa sorozat a márka történetében. Csak április 18. és 21. között lehetett megrendelni, ami egybeesik a Vespa World Days 2024 rallyval is.

A Piaggio 140. Vespa fehér és kék színben pompázik, tisztelgésként a Piaggio vállalati színei előtt. Több más alkatrész is ezeket a színeket használja, mint például az ülés és a kerekek.

Mint látható, a különleges kiadás a Vespa GTV alapjaira épül, amely egy 300 HPE teljesítményű, egyhengeres, négyszelepes, folyadékhűtéses, üzemanyag-befecskendezéses motorral rendelkezik. Ez 24 lóerős, így ez a legerősebb Vespa motor, ami jelenleg kapható.

Ezen kívül digitális kijelzővel, kulcs nélküli indítással, kipörgésgátlóval, ABS-szel és a Vespa MIA alkalmazáson keresztül történő csatlakoztathatósággal rendelkezik.

Mindegyik egység hátsó pajzsán számozott ünnepi tábla található, a 140 éves logóval kiegészítve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Árazás azonban nincs, de a Vespa weboldalán meg lehet nézni.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük