HírekKultúraMotoros zene

Amerikai retro tv show-t idéző video és vadonatúj 4 számos EP

peter kovary and the royal rebels 1A tavalyi évben ’Az év klasszikus pop/rock albuma vagy felvétele’ kategóriában Fonogram-díjat kapott ”Halfway Till Morning” album sikeres országos és közép-európai turnéja után a Peter Kovary & The Royal Rebels néhány tagcserét követően a napokban új kiadvánnyal jelentkezett.

 

A The Trousers-szel közös ’Brotherly Love Tour’ koncertkörút és teljesség igénye nélkül a 30Y-nal, a Hooligans-szel, vagy a Junkies-zal közös koncertet követően szeptemberben új kiadványon kezdett dolgozni a Kőváry Péter vezette Peter Kovary & the Royal Rebels. Hazánk kedvelt klasszikus rock formációja a nyáron az Old Time RNR Magazine hasábjain mutatta be a Deep Purple ’Hush’ című klasszikusának élő feldolgozását, melyet az új kiadványon is hallhatunk.

Az ’Until The World Ends’ címet viselő 4 dalt tartalmazó EP amolyan előfutára a később megjelenő második nagylemeznek. Kőváry Péter zenekarvezető rámutatott, a nagylemez megjelenéséig is szeretnék kiszolgálni a közönségüket ezzel a digitális kislemezzel, mely a zenekar hivatalos YouTube csatornáján hallható. Az I Got a Feeling című dalhoz az NKA támogatásából nemrégiben egy klipet is készített a fővárosi ötös. A videó a 60-as évek amerikai televíziós showműsorainak jellegzetes élő fellépéseit idézi.

– A felvételek a próbatermünkben, illetve az én házi stúdiómban készültek, és elmondhatjuk, hogy – bár a dalszerzés nagyjából még mindig az én feladatom – ez az EP már sokkal inkább csapatmunka, mint a debütáló album. A többiek egyre több feladatot vállalnak a hangszerelés terén, Neményi Csabi gitáros pedig a dalszerzésbe is besegít – árulta el Peti.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kislemez dalaival kapcsolatban elmondhatjuk, hogy a srácok maradnak a jól bevált tervnél és a 70-es évek nagy ikonjainak nyomdokain, néhol erőtől duzzadó hard rock témákkal, olykor pedig slágeres rádióbarát köntösben született dalokkal ajándékozták meg a nagyérdeműt.

peter kovary and the royal rebels 2A zenekar felállása:

  • Kőváry Péter – ének/gitár
  • Neményi Csaba – gitár
  • Tóth Zsombor – basszusgitár
  • Benedek Tamás – dob
  • Csikós Nándor – billentyű

Az ’Until The World Ends’EP dalait ezen a linken éritek el.

A kislemezt egyben is eléritek ezen a linken.A kislemezt egyben is eléritek ezen a linken.

peter kovary and the royal rebels 3

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük