fbpx

Kiderült, hogy Elvis él

bad santa party 3A Free Chapter 1st Budapest Hungary tagjai igazán sokat mulatoznak, mégis úgy alakult, hogy az évszázad bulija kerekedett a jelmezes Mikulás összejövetelből. 

 

Decemberben már két hatalmas bulin vannak túl a harleys srácok, és a sorozatnak még egyáltalán nincs vége. Először december 1-én a Big Bike Pubban gyűltek össze egy előrehozott rock karácsony erejéig. A koncertet a Rebelfools és a Rocksystem zenekarok biztosították, és a hangulat frenetikusra sikeredett. 

Ezután a klub tagjai elmentek a Mikulásgyárba, és átadták ajándékaikat a rászoruló gyerekek számára. Ismét megbizonyosodhattak arról, hogy adni jó, ahogy ezt már a Csajokamotoron.hu jótékonysági évadzáró buliján is megtették. Akkor – többek között az ő segítségükket – összesen 108 000 Ft gyűlt össze a XVIII. kerületi Boróka Óvoda számára.

A december 7-i Bad Santa Partyn kizárólag jelmezben lehetett megjelenni. A felhívás szerint aki nem öltözött be, annak fizetnie kellett. Hogy végül kire hárult ez a hálátlan feladat, arról nem szól a fáma. A buliban új tagot is avattak, majd a jó hangulatra való tekintettel tiszteletét tette A Király, Elvis is. 

Ahogy már írtam, a srácok nagyon szeretnek bulizni, így a kötelező családi karácsonyozás után ők már a szilveszterre készülnek december 29-én a Free Pubban. A zenéről a Pedrofon Swing és a Rock and Roll Band gondoskodik, és ismét ott lesz a magyar Elvis is. …és ha jól sejtem, két nap múlva ugyanolyan lekesedéssel ünneplik majd az igazi szilvesztert is. 

Ha kíváncsi vagy, milyen egy fergeteges Free buli, akkor ott a helyed neked is!

bad santa party 7bad santa party 7bad santa party 7bad santa party 7bad santa party 7bad santa party 7

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x