fbpx

Újra töltve – Woodstock Fesztivál 2019-ben!

woodstock 1969Ha minden jól alakul, 2019-ben, a Woodstock Fesztivál 50. évfordulójának alkalmából egy jubileumi rendezvényt szerveznek majd.

A híres fesztivál egyik eredeti szervezője, Michael Lang egy interjúban elmondta, hogy elkezdték felmérni, milyen lehetőségeik vannak 2019-et illetően.

Lang egyébként az 1969-es Woodstock mellett részt vett az 1994-es és 1999-es megszervezésében is.

Hatalmas előkészületeket igényel a három év múlva esedékes „buli”, hiába van még addig pár év. Langtől azt is megtudták az olvasók, hogy már a szponzorok, valamint a lehetséges USA-beli helyszínek keresése is folyamatban van.

Lehetséges, hogy nem csak az Egyesült Államokban tartanak hivatalos eseményt, hanem valahol máshol is… De erről még hallgatnak.

Két irányban sülhet el az újabb próbálkozás, valamint az, hogy 2019 után évente szeretnék megrendezni az ikonikussá vált fesztivált, remélve, azóta változtak a fesztiválozók szokásai, hiszen a ’90-es években egyik buli sem végződött valami jól…

’69-ben majdnem félmillió ember vett részt a Woodstock-on, s fellépett többek között Santana és Jimi Hendrix is.

Kíváncsian várjuk, hogy 2019-ben milyen neves előadókat láthatunk majd a színpadon!

Forrás: www.cefestivals.wordpress.com

Milyen fellépőket látnál szívesen Woodstockban?

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x