fbpx

Avril Lavigne: Átkozottul jó

Avril Lavigne The Best Damn Thing FrontalAvril Lavigne az a fajta csaj, aki pontosan tudja, mit akar.

Amikor a kanadai pop-punk énekesnő a nyolcmillió példányban elkelt “Under My Skin” című lemezének dalaival turnézott, érezte, hogy a gyorsabb tempójú nótákat szereti a legjobban a koncerteken. Majd elkezdte írni a rég várt, “The Best Damn Thing” című harmadik albumát, és elhatározta, hogy a lemezen ugyanazt az energikus, lendületes hangulatot adja vissza, mint élőben a színpadon.

E munkafolyamat kiváló eredménye a 2007. április 16-án megjelent “Best Damn Thing” című harmadik Avril Lavigne-album. Húzós gitár-riffek, fülbemászó dallamok és trükkös dalszerkezetek jellemzik a “The Best Damn Thing” 12 új dalát. A már jól ismert “Girlfriend” remek példa a “tuti receptre”. Rövid idő alatt lett sláger világszerte.

A “The Best Damn Thing” kiinduló pontja zeneileg az előző, “Under My Skin” című Avril-lemez komolyabb, erősebb tónusú dalai. A hölgy azonban sok új dalában érezteti közönségével, hogy a pop-punk lendületessége, a bulizós-éneklős dallamvilág nagyon közel áll hozzá mostanában. Az “I Can Do Better” (ami Avril egyik személyes kedvence), az “Everything Back But You” és a megismételhetetlen “Girlfriend” jól példázzák az erőteljes és eközben vidám hangzást, de persze az érzelmesebb balladák sem maradhatnak ki. A 20th Century Fox felkérésére készült el ugyanis a “Keep Holding On” című dal, amely az Eragon című filmújdonság betétdala.

Avril Lavigne vadonatúj albuma egy komoly előrelépés az énekesnő karrierjében: a kanadai hölgy zeneszerzőként, szövegíróként és előadóművészként egyaránt megállja a helyét. Önállóan alkot, s mindeközben óriási tehetséggel választja ki együttműködő producereit. A cél mindig ugyanaz: élete legjobb lemezét akarja elkészíteni. Mindig a legjobbat.

Harmadszorra ismét sikerült neki. A siker mércéje pedig a slágerlisták, a lemezeladási adatok, valamint a dal- és klipjátszások mellett Avril sajtómegjelenéseinek sora is. Hazánkban már a “The Best Damn Thing” boltokba kerülését megelőzően is bővelkedik az énekesnő magazincímlapokban, s ez még csak a kezdet…

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x