HírekKultúraMotoros film

Jason Momoa a Vatikánban motorozik egy Pan Americán

Fast X Jason Momoa Vin Diesel 2023Hogy a motorosokat (motoros nőket) is a vászon elé szegezzék, a Fast & Furious 10. epizódjában Jason Momoa motorozik egy Harley-Davidson Pan Americán Róma utcáin. Az előzetes alapján igazi őrült figurát alakít majd.

Az Egyesült Állampokban csak ma, 2023. május 19-én kerül a mozikba, nálunk viszont a héten már látható a Fast & Furious sorozat 10. része, a Fast X.

A Fast X (más néven Fast & Furious 10) egy 2023-as amerikai akciófilm, amelyet Louis Leterrier rendezett Dan Mazeau és Justin Lin forgatókönyvéből, Mazeau, Lin és Zach Dean története alapján. A film az F9 (2021) folytatása, a Fast & Furious-franchise utolsó előtti része, és összességében a tizenegyedik rész.

A főszerepben Vin Diesel Dominic Torettót alakítja, a mellékszereplők között pedig Michelle Rodriguez, Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludacris, Jason Momoa, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Brie Larson, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron és Rita Moreno szerepel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Fast X premierje 2023. május 12-én volt a római The Space Cinema Roma Moderno moziban; a filmet először Európa egyes részein május 17-én, az Egyesült Államokban pedig május 19-én mutatja be a Universal Pictures. A folytatás 2025-ben kerül a mozikba, a tizenkettedik és egyben utolsó főszereplős rész pedig fejlesztés alatt áll.

Jason Momoa Instagram oldalán a premierről és a filmről is posztolt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük