HírekMotorbemutatóMotorok

A Harley-Davidson komolyan vette a 2023-as év színét: az új modellek vörösben pompáznak

Harley-Davidson 120. évfordulós jubileumi modellek 2023Az egész évben ünnepelt legendás 120 éves Harley Davidson, idén a 2023-as modellek bemutatásával kezdi meg a jubileumi évet. A CVO™ Road Glide® Limited Anniversary modellel nyitja a sort, valamint további hat limitált kiadású exkluzív típussal, melyek mind a 120. jubileumi színnel, fényezéssel és kiegészítőkkel érkeznek.

A világ legikonikusabb motorkerékpár-gyártója leleplezi a megújult Harley-Davidson Breakout® cruiser modellt, az új Nightster® Special sportos karakterű kétkerekűjét és az új stílusú és feketített Freewheeler® trike modellt.

120. évfordulós jubileumi modellek

A limitált gyártású, prémium CVO™ Road Glide® Limited Anniversary modell, a 120-éves tudásunkat jelképezi, az egyik legösszetettebb fényezéssel, amit valaha Harley-Davidson® kapott. A Heirloom piros réteget egy jubileumi fekete alapszínre vittük fel, mind körberajzolva egy rikító piros csíkkal és kézzel felszórt arany mintákkal. A rétegekhez hozzáadott apró részletek egy szárnyaló sas fejét és szárnyait ábrázolják.

Az aranyba futtatott tankemblémán egy art-deco stílusú sas látható, ami a Harley-Davidson® ikonikus stílusjegye. További részletek közé tartozik a luxus alcantara üléshuzat arany és piros kontrasztos varrásokkal, az arany tónusú blokk betétek, valamint az élénkpiros hengerfejek és nyomórúd borítások. Ebből a mesés motorkerékpárból mindössze 1500 példányt gyártanak majd a globális piacra, mindegyiket az üzemanyagtartály konzolján lézerrel mart sorszámozású panellel.

Kiderítettük, hol lesz a HD 120. évforduló Budapesten

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

További hat limitált Harley-Davidson® modell kapott különleges 120. évfordulós jubileumi fényezést, de más-más mintázattal, amelyeknek színét és stílusát a korai Harley-Davidson motorok ihlették meg. Mindegyik modell alapszínként egy klasszikus fényezésű, csillogó Heirloom pirosat kapott.

Harley Davidson 2023 120 evfordulos fenyezes

A rétegek körvonalai élénkvörös csíkkal egészülnek ki és a sötétebb Midnight Crimson árnyalt színnel lettek kitöltve. A további részletek közé tartozik az art-deco sas tankembléma, az üléshuzatok piros oldalpanellel és az arany hímzett Harley-Davidson logóval, valamint a pirosan elhalványuló blokk betétekkel.

A következő modellek pompáznak a történelmi külsővel:

• Ultra Limited Anniversary (limitált 1,300 darabos globális gyártással)
• Tri Glide® Ultra Anniversary (1,100 darab)
• Street Glide® Special Anniversary (1,600 darab)
• Road Glide® Special Anniversary (1,600 darab)
• Fat Boy® 114 Anniversary (3,000 darab)
• Heritage Classic 114 Anniversary (1,700 darab)

 

Lapozz tovább a Breakouthoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük