HírekKultúraMotoros film

Kiváncsi vagy hogy alakul át egy motor az új Fast and Furious 9-ben?

fast and furious 9 fast saga cimlapIdén májusra várható a Fast Saga immár kilencedik epizódja a mozikba, aminek nemrég megjelent az első szinkronos előzetese. Szakértők szerint egy jól sikerült montázst készítettek az eddigi Fast and Furious filmekből.

Nálunk Halálos Iramban címmel robbant be a köztudatba 2001-ben a Justin Lin által rendezett amerikai akciófilm, ami mára igazi franchise lett. Az első film óta elteltközel 20 év alatt a Fast saga dollármilliárdokat hozott alkotóinak.

A főszerepben sok nő álma, Vin Diesel Dominic Toretto szerepében illegális utcai gyorsulási versenyeken vesz részt, és ezzel szemet szúr a zsaruknak. Aztán a többi részben mindenféle bonyodalmak történnek, de a lényeg úgyis a rengeteg akció meg a kigyúrt, jóképű színészek és csinos, lenge öltözetű színésznők.

A kilencedik részben Vin Diesel egy új ellenséggel néz majd szembe. Jelen esetben épp a saját öccse próbál az életére törni, akit John Cena alakít. Persze feltűnnek a régi ismerős szereplők is, mint Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Sung Kang, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel és Helen Mirren is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Habár a film elsősorban az agyontunigolt autókban tobzódik, a motorok sem maradhatnak ki és persze kellett a filmbe egy motoros nő is. Michelle Rodrigez Letty Ortiz szerepében már nem DVD lejátszókat és olajtartályokat lop, hanem igazi utcai harcossá fejlődött az évek alatt. A legújabb részben egy Yamaha YZ450F nyergében fog hódítani, ami persze azt is jelenti, hogy sokkal több off-road jelenetre is számíthatunk.

fast and furious 9 fast saga yamaha

A leglátványosabb motoros jelenetről pedig még nem is esett szó, de persze szavakkal nehéz is lenne leírni. Nézd csak, hogy hogy kerüli el a kamionnal való ütközést ez a motoros!

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük