fbpx
HírekKultúraMotorokMotoros filmMotorozás

Újra a képernyőn az Orange County Choppers

orange county choppers paul teutulA veszekedésektől hangos Teutul-család motorépítő sorozata, az American Chopper visszatért a Discovery Channel műsorára, a rajongók legnagyobb örömére. Sőt, minden részben meglepetésekkel szolgálnak a készítők…

A Discovery Channel-en 2002-ben mutatták be először az American Chopper-t, mint valóságshow-t, ami a Teutul-család mindennapjait mutatja be – alkatrészekkel, szebbnél szebb motorokkal, parázs vitákkal.

Pontosan az egyet nem értés okozta a sorozat leállását is, ugyanis idősebb és ifjabb Paul Teutul nagyon nem voltak egymással kompromisszum készek. De félre a múlttal, Teutul-ék újra akcióban!

Február 19-én, vagyis tegnap este debütált az American Chopper 12. évada. A sorozat egyike volt a Discovery legnépszerűbbjeinek – mondta Rich Ross, a csatorna elnöke. Nem véletlen tehát, hogy szorgalmazták a folytatást.

A 69 éves Paul, a saját facebook oldalán jelentette be a nagyszerű hírt, hogy újra bepillantást nyerhetünk a motorépítő műhely világába.

Tavaly megtörtént a nagy békülés a családtagok között, akik egyébként sem halk szavukról híresek, de a műsor csak még több vitát szült köztük – ezért lett vége 2012-ben a sorozatnak.

A családi vállalkozásról szóló reality-ben őrült, fantasztikus és csodaszép vasakat építettek, persze nem a saját örömükre, hanem általában megrendelésekre hírességeknek vagy különféle cégeknek.

A tavalyi, 11. évadnak nem véletlenül volt a Visszatérés a címe, hiszen az apa-fia viszony rendeződése nagy hangsúlyt kapott benne. S mindez csak folytatódik a mostani évadban, ugyanakkor azt ígérték a készítők, hogy minden részben lesz egy ismert ember, aki feltűnik a megrendelők között.

A sorozat rajongói tehát ujjonghatnak örömükben, hogy a már agyonnézett évadok után, egy vadonatúj American Chopper szériát kapnak.

Forrás: Hegylakók, Paul Teutul Sr. facebook, Wikipédia
Fotó: Paul Teutul Sr. facebook

CsamShop motoros pólók 2023 május

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x