HírekKultúraMotoros film

American Chopper újratöltve – Ismét képernyőn a Teutul család

teutuls ujratoltve 01Közel hat évvel azután, hogy az American Chopper című, közkedvelt sorozata lekerült a képernyőről, a Discovery Channel új részekkel ismét műsorára tűzi az egyedi motorokat építő család életét és munkáját bemutató, mondhatni stílusteremtő valóságshow-t.

Az ismeretterjesztő műsorairól ismert csatorna néhány hete jelentette be, hogy 2018 telén az American Chopper visszatér a rajongók nagy örömére. „Az American Chopper egyike volt a Discovey legnépszerűbb sorozatainak,” nyilatkozta Rich Ross, a csatorna vezetőségének elnöke.

Az apa és fia duó – Paul Teutul Sr. és Paul Teutul Jr. – újra a kamera elé áll, és nyomon követhetjük életük eseményeit, de legfőképp azt, hogy hogyan igyekszenek egymást felülmúlni a motorépítés terén. A családi csatában az idősebb Paul az Orange County Choppers, míg fia az időközben alapított saját cége, a Paul Jr. Designs színeiben indul harcba.

Minden bizonnyal ajtócsapkodásokkal, orbitális kiabálásokkal kísért küzdelemben lesz részünk újra, ahogy azt már megszokhattuk. Gipszkarton falak dőlnek majd romba, irodák és műhelyek pusztulnak el a dobhártyaszaggató üvöltések közepette, melyek mellett csodával határos módon egyedi motorok sziluettjei kezdenek kibontakozni a szerelőpadokon. Már csak egy év, és az American Chopper újra dübörög.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük