HírekKultúraMotoros film

Film készül a Mötley Crüe-ről!

mötley crüeA Mötley Crüe rajongóit, mi sem tölthetné el nagyobb örömmel, mint hogy hamarosan filmet készítenek a zenekarról. Természetesen, a legendás együttes tagjait kitűnő színészek alakítják majd.

A The Dirt – Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band című életrajzi könyv alapján nyerhetünk bepillantást a banda őrületes világába. A könyv 2001-ben jelent meg, és persze a szerzők: Nikki Sixx, Tommy Lee, Vince Neil, Mick Mars és Neil Strauss.

Azt már tudni lehet a híresztelésekből, hogy Nikki Sixx-et Douglas Booth alakítja, Tommy Lee-t pedig egy rapper, Machine Gun Kelly. Iwan Rheon színész fog tetszelegni Mick Mars-ként, míg Daniel Webber Vince Neil bőrébe bújik.

Az 1981-ben alakult Mötley Crüe viharos, turnékban, botrányokban, sikerekben gazdag útja, nagyon sok kérdést vet fel, s mindenki szeretne a kulisszák mögé pillantani, s megtudni, hogyan élték mindennapjaikat, viselték a folyamatos koncertezést, és persze, micsoda nőfalók voltak/vannak…

Talán több ezer oldalas könyv is kevés lenne ahhoz, hogy teljesen átfedje azt a sok-sok élményt, amit ezek a srácok átéltek. Egy film pedig, még kevesebbet tud megmutatni, ugyanakkor a látványvilággal lehet játszani benne. A koncertek felvételeire különösen kíváncsi leszek, hiszen a színészekkel kell leforgatni a jeleneteket!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nagyon várja mindenki a végeredményt, vajon mire hegyezik ki a hangsúlyt a filmes alkotásban! Addig is, hallgass meg egy jó Mötley Crüe-számot!

Forrás: Rockbook, Wikipedia
Fotó: Project Casting

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük