CsajokMotorokMotoros divatMotorozás

Felvennéd az ASOS új farmerét motorra?

ASOS farmerA nyári forróságban motorozva, szeretne az ember lánya minél szellősebben öltözködni, hadd jusson be mindenhová a menetszél. Ez a farmer, azt hiszem, minden várakozást felülmúl… Hordanád?

Az első gondolatom a chaps volt, amikor megláttam az ASOS farmerről készült fotókat, hiszen arra hajaz az ötlet. Igazából, az is előnyére válik, hogy bármilyen színű bugyit, a merészebbek tangát, a szégyenlősebbek kis rövidnadrágot felvehetnek hozzá.

Bár, megmondom őszintén, nekem sokkal bizarrabbak azok a farmernadrágok, amik úgy néznek ki, mintha egy vérengző kutya szájából szedtük volna ki őket, annyira szét vannak szaggatva. Nem is értem sokszor, mi tartja még össze az anyagot…

Ha végignézzük a farmernadrág „életútját”, már szinte minden volt, amit csak ki lehet találni: flitterek, színes kövek, különféle minták, mindenféle szabásvonal, térdnél lyukas, majd már mindenhol és így tovább. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vajon mi lehet a következő lépés? Van egy ötletem: a láthatatlan farmer. Majd azt mondjuk, van rajtunk, de mégsincs. Plusz, árban a legkifizetődőbb, hiszen semmibe sem kerül.

Forrás, fotó: ASOS

Milyen nadrágot szeretsz viselni a motoron? Felvennéd az ASOS farmerét?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük