fbpx

Megjött Apuci – meg akarom nézni

megjott apuci motoros filmMár január 7. óta játszák ezt a filmet a mozik, amiben Mark Wahlberg és Will Farrell hülyéskedik.

Az utóbbi időben csak a vígjátékok tudnak lekötni. Két kisgyerek mellett esély sincs rá, hogy este még olvassak vagy valami agyas történetet nézzek, pedig szeretem a jó filmeket. Ehelyett semmi más vágyam nincs, mint nézni kifele a fejemből és vigyorogni.

Ez a film, aminek az előzetesét ma láttam meg, épp ilyennek tűnik. Más esetben egyébként nem szoktam az ilyeneket észrevenni, de ebben a pár kockában feltűnt egy motor, mégpedig egy Indian, ami a történet szerint Mark Wahlberg, vagyis Dusty motorja.

A port.hu szerint Will Ferrell legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni – de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vér szerinti apa, és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért.

Szóval van benne minden, amire most vágyom, család, gyerekek, motor, és remélhetőleg sok röhögés is. Már csak egy olyan mozit kellene találni, ahol ezt a filmet a gyerekeim alvásidejében vetítik. Három éve nem voltam moziban. Jó lenne ezt a negatív szériát megtörni.


Ha tudsz olyan motoros filmet, amit nemcsak nekem, hanem a többi olvasónknak is szívesen ajánlasz (nem muszáj, hogy vígjáték legyen), akkor töltsd fel a Motoros Film Adatbázisunkba! Ugyanitt rengeteg motoros filmet találsz, amit talán még nem láttál.

megjott apuci motoros film plakat

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x