CsajokKiemeltNői motoros nap

Elkészült a 12. Nemzetközi Női Motoros Nap logója

12 nemzetkozi noi motoros nap 2018A világ legnagyobb csak motoros nőknek szóló eseménye a Nemzetközi Női Motoros Nap idén már 12. évébe lép, ebből az alkalomból ismét új logó készült. 

Vicki Gray, a Nemzetközi Női Motoros Nap kitalálója és megalkotója egy határokon átívelő eseményt hozott létre, mikor 2006-ban kipattant a fejéből a motorozó nők napja. A minden év május első szombatján nők tízezreit megmozgató program idén május 5-re esik. Ahogy a földgolyó minden pontján, Magyarországon is ekkor ünnepeljük majd a napot, ami csak rólunk szól. (A programok még tervezés, szervezés alatt.)

A logó alapvető elemei tavaly óta nem változtak: a földglyó ennek a napnak a határtalanságát szimbolizálja, a bukósisakos arcnál fontos, hogy látszódjon, hogy nőről van szó, és a felszegett áll a motorozó nők határozottságát, bátorságát, és a jövőbe tekintést emeli ki. 

Az illusztráció alján sorakozó motortípusok azt mutatják, hogy ez a nap minden két keréken közlekedő nőről szól motortípustól, márkától, motormérettől és típustól függetlenül. Nem számít, hogy milyen motorod van, {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}ha motorozol, velünk vagy, az a lényeg, hogy ezen a napon CSAK HAJTS!{/tweetme}

Az idei Nemzetközi Női Motoros Nap logója annyiban különbözik az eddigiektől, hogy ezúttal egy motorkerékpár tankjára helyezték el, ami még inkább hangsúlyozza a motorozást. (Saját vélemény, de szerintem így már kicsit zsúfolt a kép, bár lehet, hogy a pólókon és más emléktárgyakon jól fog mutatni.)

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vicky még arra hívta fel a Nemzetközi Női Motoros Nap résztvevőinek a figyelmét, hogy a logót szerzői jog védi, ezért csak így egyben használható, annak egyes elemei nem változtathatók meg, nem emelhetők ki a képből. Üzleti célra nem használható fel, ajándéktárgyakra nem nyomtatható, csak az események promotálására, a nemzetközi nap mondanivalójával való egyetértés kifejezésére, és a támogatásának bizonyítékaként osztható a közösségi oldalakon. 

2018 nemzetkozi noi motoros nap logo fekete2018 nemzetkozi noi motoros nap logo fekete

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük