CsajokKiemeltNői motoros nap

Csak hétfőig rendelhető a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap hivatalos póló

13 noi motoros nap poloAz idő rövid, a húsvét pedig rosszabbkor már nem is jöhetne, de mi megkíséreljük a lehetetlent, és elkészítjük az első hivatalos, magyar nyelvű Nemzetközi Női Motoros Nap pólót. Ha te is szeretnél egyet, olvass tovább!

Mivel a Nemzetközi Női Motoros Napnak minden évben van hivatalos pólója a hivatalos logóval, és mi innen Magyarországról már az elejétől fogva részt veszünk az eseményen, jogos az igény, hogy legyen nekünk is hivatalos pólónk. Hogy őszinte legyek, nekem van talán kettő darab a 13-ból (ennyi póló jelent meg eddig), amit pesze sosem tudtam hordani a nagy eseményen, mert hetekkel később érkeztek meg.

Ahogy lenni szokott, most is megkerestetek, hogy kéne rendelni Kanadából hivatalos pólót, és mindent megtettem, hogy ez minél gördülékenyebben kivitelezhető hegyen, de sajnos az idő rövid – Vicki is el van úszva, így ő is az utolsó pillanatban készül el a tervekkel – , nem tudják garantálni, hogy a pólók megérkeznének, és a postaköltség is irreálisan magas lenne még akkor is, ha együtt rendelnénk meg mindenkinek.

Hosszas konzultáció után tizenhárom éve először sikerült megszereznem a hivatalos logó jogait, és leegyeztettem Vickivel, hogy milyen módon használhatom fel azt pólónyomtatás céljából, így ha minden jól megy, lesz hivatalos pólója az eseménynek. A kérdés már csak az, hogy mennyit és milyet készítsünk, és ennek legkésőbb hétfő estig le kell zajlania, mert akkor kedden már hozzá is tudunk kezdeni a technikai részhez.

A terveket feltöltöttem a webáruházba, és az a kérdésem, hogy mindenki rendelje meg azt a típust és méretet, amit szeretne, így nem készül majd fölösleg.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 13. Nemzetközi Női Motoros Nap pólóját 3 féle fazonban, és 4 féle színben rendelheted meg. Ne feled, csak 2019 április 22-ig van időd rendelni, mert azután nagy erőkkel elkezdjük a gyártást.

Aki lemarad, az most tényleg kimarad.

Hogy mi lesz a 13. Nemzetközi Női motoros Nap programja, arról tájékozódhatsz itt az oldalunkon, és a zárt Facebook csoportunkban.

Május 4-én bármi történjen is, ülj motorra, és CSAK HAJTS!

 

  Kattints ide a rendeléshez!  

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük