Hírek

Megújultunk

ujcsam 1Az olvasók igényei és a legújabb technikai fejlesztések felhasználásával a mai napon megújítottuk közösségi és hírportálunkat.

Csaknem másfél évnyi munka előzte meg a nagy eseményt. A Csajokamotoron.hu fennállásának három éve alatt folyamatosan merültek fel új ötletek, olvasói igények, és gyakran technikai akadályok is, amit a régi rendszerrel nehézkes volt megoldani. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy sokkal rugalmasabban alakítható portált hozunk létre.

Mindezek figyelembevételével már 2008 januárjában elkezdtük előkészíteni az oldal felújítását. Akkor a tavasz és a sok nyári motoros program közbeszólt, így el kellett halasztani a munkát. Ezt az évet viszont arra szántuk, hogy megvalósítsuk végre az új elképzeléseket.

Az új, játékosabb és csajosabb külső mellett fontos szempont volt, hogy a cikkek könnyebben elérhetőek, megtalálhatóak legyenek az új rendszerben. Ezért rovatokat hoztunk létre. A hosszabb írások mellett pedig külön felületen jelennek meg a rövid motoros hírek.

Azok számára, akik elsősorban a közösségi élet miatt regisztráltak, változást jelent, hogy ismét egy domainnév alatt működik a fórum és a hírportál. Ezáltal mostantól (ismét) nem kell kétszer regisztrálni ha valaki egy cikkhez szeretne hozzászólni vagy vásárolni akar.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Motoros webáruházunk is új funkciókkal bővült: a termékeket mostantól értékelni is lehet, így ha valakinek van tapasztalata egy korábban megvásárolt árucikkel, segítséget nyújthat a többi vásárlónak.

Persze a munkának még nincs vége. Előttünk áll a régi írások és az áruház ismételt feltöltése, és a fejlesztéseket sem fejeztük még be. Goyoval, a webmesterrel együtt reméljük, hogy erőfeszítéseink nem lesznek hiábavalóak, és munkánkkal örömet szereztünk minden olvasónknak és felhasználónknak.

Örömmel veszünk minden véleményt az új oldallal kapcsolatban itt a cikk alatt, vagy a Motoros portálunkkal kapcsolatos újdonságok, kérdések, ötletek fórumában. ujcsam 2ujcsam 3ujcsam 4ujcsam 5

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük