CsajokKiemeltNői motoros nap

Két nap múlva eljön a mi időnk: 18. Nemzetközi Női Motoros Nap

Már csak kettőt kell aludni és ismét Nemzetközi Női Motoros Nap. Remélem van már terved,hogy merre motorozol a barátnőiddel vagy akár egyedül vagy más motorosokat. Az a lényeg, hogy ülj fel a motorodra és menjetek valamerre!

A Nemzetközi Női Motoros Napnak tulajdonképpen ezzel kezdődött, hogy mutasuk meg, hogy milyen sokan vagyunk,ezért minden motoros nő – függetlenül attól, hogy milyen motorkerékpárral rendelkezik – üljön nyeregbe és motorozzon. Később persze ennél sokkal tágabb jelentés kapcsolódott ehhez a naphoz, hiszen a motoros nők a szabadság és az önálló nők szimbólumává váltak.

Idén, 2024 május 4-én ünnepeljük 18. alkalommal a Nemzetközi Női Motoros Napot. Ebből az alkalomból nem szerveztünk Budapesten programot, ezúttal Sopronból indul egy egy napos túra Auszriába. Ha szeretnél velünk tartani, akkor reggel 9 órakor találkozunk a Harley-Davidson-nál. A túra 10 órakor indul, nem csak Harley-Davidsonnal jöhetsz.

Ha szeretnél te is gurulni a környékeden motoros nőkkel, a felhívást megoszthatod a Facebook csoportunkban, ahol biztosan találsz olyan lányokat, akik szívesen csatlakoznak.

A Női Motoros Napot megelőlegezendő pénteken, május 3-án a Hungaroringen fogunk részt venni egy vezetéstechnikai tréningen a Pest Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Hungaroring Motoros Akadémia jóvoltából. Ha korábban lemaradtál a jelentkezésről, most felszabadult két hely, így ha elég gyors vagy, akkor még bejuthatsz. Nem kell mást tenned, mint írj egy emailt, a többit megbeszéljük. Egy évben egyszer van ilyen ingyenes alkalom, ne hagyd ki!

És hogy hogy készülj a 18. Nemzetközi Női Motoros Napra?

18 nemzetkozi noi motoros nap logo

Nyomtasd ki a logót és tedd fel a motorodra! Így mindenki látni fogja, amerre csak jársz, hogy most a motoros nők ünnepnapja van.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Domináljuk a webet!

Mivel fotó nélkül a dolog meg sem történt, készíts felvételt magadról a motoroddal, illetve a társaiddal. Ha megosztod a képeket a közösségi médiában, használd a következő hashtageket magyarul:

#nőimotorosnap #csajokamotoron #csakhajts

Nemzetközi hashtagek, hogy bekerüljünk a nemzetközi körforgásba:

#internationalfemalerideday #ifrd #ifrd2024 #FemaleRideDay #JustRide #IFRDEveryWoman

(Csak egy tipp: mentsd le a hashtageket a telefonodra, így ha posztolsz, akkor egyszerűen be tudod másolni őket, nem kell egyesével begépelned minden alkalommal.)

Nyerj értékes ajándékokat!

A nemzetközi esemény szervezője a Motoress idén is meghirdette a fotóversenyt a Nemzetközi Női Motoros Napra, így ha szeretnél játszani az értékes ajándékokért, május 3-20. között tudod feltölteni a képedet a honlapon. A sorsolás részleteit is ott találod meg angolul.

Te készülsz már a 18. Nemzetközi Női Motoros Napra?

Akkor nincs más dolgod szombaton, CSAK HAJTS!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük