HírekKultúraMotoros zene

Zoomon készült Emme Lentino új kislemeze

Emme Lentino OceansideHamarosan megjelenik Emme Lentino amerikai énekesnő “Oceanside” című kislemeze, amelynek felvételét Zoomon keresztül rögzítették a pandémia alatt.

A klasszikus George Michael dal újraértelmezéseként kiadott a “Last Christmas” című dala óriási siker volt a közelmúltban. Az MTV és a kereskedelmi rádiók is játszották világszerte. Az népszerű slágert követő “Oceanside” egy szenvedélyes hangulatú dal a nehéz időkre.

A Stevie Nicks és Norah Jones közötti kellemes hangszínű amerikai énekesnő az internetnek is köszönhető globális jelenlétével hű rajongótábort hozott létre. Miután Emme szeretett férje elvesztette a csatát a rákkal szemben, a zene és a család vált az énekesnő mentsvárává. Emme a hatalmas veszteséget követően két kisgyermekének nevelésére és az éneklésre fókuszált, amely valóban felfedte a zene gyógyító erejét és művészi célját.

Az “Oceanside” című felvételt a Zoom és egy sor egyéb technológiai eszköz felhasználásával rögzítették, lehetővé téve Emme és csapata számára, hogy a pandémiában is dolgozzanak. Az új szám Greg Cortez-szel közösen íródott (The Kooks, Billy Ray Cyrus, Kim Deal, George Clinton), a producerek Greg Cortez és Dan Antunovich (Jersey Boys, Kitaro) voltak, a hangmérnök Joe Bozzi (U2, Fleetwood Mac, Miley Cyrus) volt.

Az új szám kiemeli az amerikai származású új-zélandi zeneművész kiváló vokális stílusát és képességét, hogy a fájdalomról írjon olyan kortárs dalokat, amelyek hatással vannak az érzelmeinkre. Zenéjével tökéletesen egyensúlyoz a pop és a soul műfaja között.

Emme, aki egyszerre énekes-dalszerző, zenész és színésznő minden egyes új dalával egyre erősödik, ezzel tovább erősítve globális jelenlétét és hűséges, növekvő rajongóinak táborát. A pop, rock és country elemeket is magába foglaló hangzásvilágával világszerte hatalmas hullámokat kavar.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Forrás: AndersonGroup

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük