HírekKultúraMotoros zene

Tudod, mi az a Tiltott gyümölcs? – a The Bounders megmutatja

the boundersA közelmúltban látott napvilágot a szentesi garázs-punk trio, a The Bounders debütáló lemeze Tiltott Gyümölcs címmel. A saját kiadásban megjelent anyag 7 ízig-vérig nyers Rock ’N’ Roll nótát tartalmaz.

Június közepén a HammerWorld hasábjain mutatta be első lemezét a The Bounders. A szentesi trió 2016 végén alakult meg olyan zenekarok nyomdokain, mint az Iggy and The Stooges, a Ramones, a Misfits, vagy a műfaj skandináv ászai, a Gluecifer, a Hellacopters és a Backyard Babies.

A Tiltott Gyümölcs című lemezüket Gyulán, a No Silene Studios-ban rögzítették Simon István hangmérnökkel.

A lemez anyaga két év alatt íródott, ezalatt egy hosszabb szünet is volt a zenekar életében, de végül elkészült ez a 7 dal, amit leginkább a hétköznapi életük inspirál.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

– Semmi sallang, semmi fikció, a saját tapasztalatainkat vetettük papírra. A dalok elkészítése igazi csapatmunka, a zene és szövegek tekintetében törekszünk arra, hogy közös ötleteink és saját egyéniségünk alapján öltsenek végleges formát olyan zenekarok hatásait magukon hordozva, mint a Stooges, az MC5, a Bad Religion, a Hellacopters, Gluecifer, vagy a Backyard Babies – mondta a csapat.

A Tiltott Gyümölcs a legtöbb online streaming szolgáltatónál meghallgatható, illetve a YouTube-on is megtaláljátok. Hallgassatok bele!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük