fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Küldtél be dalt a Tankcsapda felhívására?

tankcsapda dolgozd felOlvasóink közöbb bizonyosan sokan vannak Tankcsapda-rajongók, és talán még olyanok is, akik zenészek. Kíváncsiak vagyunk, éltetek-e a nem mindennapi lehetőséggel, amelyet az együttes felajánlott!

Szeptember 6-án a következő felhívás jelent meg a banda facebook oldalán:

“Szeretnél szerepelni a novemberben megjelenő dupla feldolgozás albumon? Van egy ’kiadó’ helyünk!

Keresünk egy olyan – eddig még – ismeretlen zenekart, aki úgy érzi, van egy jó Tankcsapda feldolgozása.

Küldj(etek) nekünk egy hangfelvételt (próbahelyi, otthoni, koncert stb… is megfelel, vagyis nem feltétel, hogy profi cucc legyen) egy olyan ’csapda feldolgozásról, amivel szívesen szerepelnétek ezen az albumon.

Fontos: BÁRMILYEN zenei stílus érdekel minket! Az MP3 fájlokat vasárnap (09.11.) éjfélig várjuk az [email protected] email címre. Az általunk kiválasztott zenekar számára mi biztosítjuk a profi stúdiót, profi hangmérnökkel. Érdekel?”

Rövid volt a határidő, és nagyon érdekelne, kinek volt már alapból a tarsolyában egy kész feldolgozás. A többiek pedig gondolom beköltöztek erre az időre a próbatermükbe…

Forrás, fotó: Tankcsapda facebook

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x