fbpx

A szőrös motorosok főznek

hairybikers wallpaper 015Mióta vannak csatornáink, rákattantam a főzős műsorokra.

Tegnap este Nigellát néztem (megint). Pedig utálom nézni. Gondolom Stahl Judit tőle lopta az ötletet… nem bírom azt a bűbájos, negédes vigyort a fején… jájj.

Ráadásul tegap is folyton kész alapanyagokból főzött, plussz még zugevő is… még éjszaka is kijárkál főzni meg persze enni. Nem átallott kristálycukros bundáskenyeret zabálni éjszaka eperöntettel.

Viszont ami nagyon bejön az a Jamie vidéki konyhája. Régebben (mikor még nem volt ilyen csatornánk), nem értettem, miért van oda mindenki ezért a jóltáplált napközisért, aki még pösze is. Mostanában pedig éjszakánként órákig nézem, ahogy főz. Már odáig jutottam, hogy az interneten keresgélem a recepteket. Aztán persze végül megint tésztát főzök, mert az a legegyszerűbb.

A weben szörfözve találtam rá a szőrös motorosok szakácskönyvére. Si és Dave (Simon Kind és David Myers), a Hairy Bikers motorral járják be a világot, és mindenhol főznek. Persze aztán könyvet és tévéshowt készítenek belőle. Kíváncsi lettem rájuk, úgyogy keresgéltem egy kicsit. Kiderült, hogy angliai gasztrotúrájukat épp most kezdte vetíteni a BBC Two. Megnéznék egy-kettőt a harminc részes sorozatból, még ha nem is nézek ki túl sokat az angol konyhaművészetből – ha lenne nálunk ilyen csatorna.hairybikers wallpaper 012hairybikers wallpaper 013

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x