HírekKultúraMotoros film

Chris Hemsworth choppere a “Furiosa”-ban pokolian menő

Ebben a világban nincs is sokkal vagányabb, mint egy hatalmas, izmos, bőroverallt és köpenyt viselő ausztrál férfi, aki egy héthengeres chopperen ül, amelynek elején egy dirt bike gumiabroncs van, és egy apró mackót is van vele.

Anya Taylor-Joy és Chris Hemsworth a főszereplői az Oscar-díjas George Miller “Furiosa: A Mad Max Saga” című filmjében, a várva várt visszatérésben az ikonikus disztópikus világba, amelyet több mint 30 évvel ezelőtt a korszakalkotó “Mad Max” filmekkel teremtett meg. Miller most újra lapoz egy teljesen új, eredeti, önálló akció-kalanddal, amely feltárja a többszörös Oscar-díjas “Mad Max: Fury Road” című világsikerű filmben szereplő erőteljes karakter eredetét.

A Warner Bros. Pictures és a Village Roadshow Pictures új filmjét Miller és régi partnere, az Oscar-díjra jelölt producer Doug Mitchell (“Mad Max: Fury Road”, “Babe”) készíti az ausztrál székhelyű Kennedy Miller Mitchell bannerük alatt.

A film története szerint, ahogy a világ elesett 45 évvel ezelőtt, a fiatal Furiosát elrabolják, és a Dementus hadúr vezette nagy motoros horda kezébe kerül. A pusztaságon végigsöpörve rábukkannak a Citadellára, amelynek elnöke a Halhatatlan Joe. Miközben a két Tyrannus az uralomért harcol, Furiosának számos megpróbáltatást kell túlélnie, miközben összeállítja az eszközöket, hogy hazataláljon.

Taylor-Joy játssza a címszerepet, Chris Hemsworth mellett pedig Alyla Browne és Tom Burke is szerepel a filmben.

Miller a forgatókönyvet a “Mad Max: Fury Road” társszerzőjével, Nico Lathourisszal közösen írta. Miller kreatív csapata a kulisszák mögött többek között PJ Voeten első rendezőasszisztens és Guy Norris második rendező- és kaszkadőrkoordinátor, Simon Duggan (“Hacksaw Ridge”, “A nagy Gatsby”) operatőr, Tom Holkenborg zeneszerző, Robert Mackenzie hangtervező, Eliot Knapman vágó, Andrew Jackson vizuális effektfelügyelő és Eric Whipp színész.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A csapatban más régi munkatársak is helyet kaptak: Colin Gibson látványtervező, Margaret Sixel vágó, Ben Osmo hangkeverő, Jenny Beavan jelmeztervező és Lesley Vanderwalt sminktervező, akik mindannyian Oscar-díjat nyertek a “Mad Max: Fury Road”-on végzett munkájukért.

A képen látható az egyetlen promóciós kép Chris Hemsworth járművéről, amelyet Hemsworth osztott meg a Twitteren. Az első hivatalos trailerben már láthattuk a motort, a másodikban pedig még többet, de ez a kép a legjobb, amit eddig kaptunk. Talán ez a legmenőbb motorkerékpár a moziban Rey speederje óta az “Ébredő Erőben”.

A filmet a Warner Bros. Pictures forgalmazza világszerte, a mozikban nemzetközileg 2024. május 22-től nézhetjük meg.

Várod már a filmet?

Címlapkép: Jasin Boland

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük