fbpx

6 Oscar Díjat nyert a Mad Max!

mad max a harag utjaA tavaly bemutatott felpörgetett Mad Max az Oscar Díjátadón fényes sikert aratott, ugyanis megannyi szobrot bezsebelt.

George Miller filmje, a Mad Max – A harag útja sok év rákészülés után kerülhetett a mozikban, mert már 1997-ben megkezdődtek az előkészületei, csak különböző okokból ennyi év kellett a létrehozásához.

Sokan Mel Gibsont várták volna vissza, de helyette Tom Hardy játszotta Max szerepét.

Mindezek ellenére megkapták a legjobb díszlet-, smink- és jelmez díját. George Miller büszke lehet a feleségére is, hiszen úgymond családon belül maradnak az Oscar-ok – a felesége, Margaret Sixel elvitte a legjobb vágónak járó szobrot.

A hab a tortán pedig a legjobb hangvágás- és hangkeverés elismerése volt.

A Mad Max sorozat negyedik része egy elsivatagosodott vidéken játszódik, ahol természetesen a víz és a járgányokba kerülő üzemanyag a legnagyobb érték.

Tom Hardy mellett, Charlize Theron a másik főszereplő, Furiosa imperátor szerepében – ketten egy hadsereg ellen, melynek élén Halhatatlan Joe (Hugh Keays-Byrne) áll.

Egy remek akciófilm, mely a megfelelő elismerést is megkapta a hat „szobrocskával”.

Fotó: www.filmertek.blog.hu

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x