HírekKultúraMotorokMotoros filmMotorozás

Top Gun – Tom Cruise vadászgép helyett motoron

tom cruise top gun maverick3Tom Cruise újra eljátsza Pete „Maverick” Mitchell-t, a Top Gun újabb részében. Igaz, még sokat kell rá várni, de a lényeg, csajok, hogy nem csak vadászgépen fog virítani, hanem motoron is.

A Top Gun: Maverick című filmet majd csak 2020 nyarán láthatják a nézők, de folyamatosan szivárognak ki a forgatásról a lesifotók. Így kapták le Tom Cruise-t, a motoron feszítve is.

Régen volt már 1986, amikor a nagy sikerű Top Gun a mozikba került, s lányok milliói olvadoztak a képernyők, no meg a mozivásznak előtt a fiatal, jóképű Tom Cruise láttán, aki ráadásul vadászpilótát alakított, ami csak nyomott a latba.

Több mint 30 év elteltével, Maverick már vadászpilótákat oktat, s valószínűleg a film története az lesz, hogyan kell harcolniuk manapság a pilótáknak a drónok térhódításával, amelyek elveszik a munkájukat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az új Top Gun-t Joseph Kosinski rendezi, akinek a nevéhez fűződik az Örökség és a Feledés című film is. A szereplőgárdát nem cserélték le teljesen, ugyanis az első részből már jól ismert arcok, persze szintén idősebben, néznek majd velünk szembe: Ed Harris, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Jon Hamm. És az újoncok: Miles Teller, Glen Powell, Lewis Pullman, Manny Jacinto.

Az eddig kiszivárgott fotókon, már láthatták a rajongók, amint Cruise vérbeli pilótákkal beszélget, s a névre szóló vadászgépét is:

tom cruise top gun maverick2tom cruise top gun maverick2

A motoros jeleneteket pedig, Erik Davisnek és Sarah Keil-nek köszönhetjük, akik örömmel tették fel Twitter-oldalukra, a bomber dzsekiben motorozó színészt:

Forrás: IGN, hetediksor.hu
Fotók: Sarah Keil twitter, hetediksor.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük